rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Monitory i karty graficzne

Register

SLI kart graficznych zapytanie ...

Reply

Narzędzia wątku
Old 20 stycznia 2009, 16:47
Nowe państwa grupy

Default SLI kart graficznych zapytanie ...

Hi, I'm looking at obecnie możliwość zakupu innego dla mojej karty graficznej i systemu, który zbudował sobie około 9 miesięcy temu, i zbudował go na uwadze, że w pewnym momencie i chciałby kolejną kartę i tak już SLI płyta główna itp , mój obecny jest karta graficzna NVIDIA XFX 9600 GT XT Edition i jestem patrząc się innym, ale nie mogę znaleźć w Internecie, że jest za rozsądną cenę lub, które jeszcze nie zostały wyprzedane i odstawić, tak i was wondering Czy karty muszą być identyczne z inna karta działa w SLI lub może ja dostać inną wydanie z 9600gt? Dziękujemy za poświęcenie czasu na przeczytanie tego cheers luke
Old 20 stycznia 2009, 17:44
Grupa dawcy

Większość pojedynczej karty będą najwyższej wydajności, nie ma SLI problemy i wymaga mniej energii. Sprzedają jednej masz, uzyskać GTX 260 lub 4870. Jest to naprawdę nie ma powodów, aby SLI dwa 9600GTs.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ".

My System: 日夏子

Procesor (y):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Płyta główna:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Pamięć RAM:
2GB Patriot Extreme Performance
Karta graficzna (y):
PNY 8800GTS 320MB
Karta dźwiękowa:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Chłodzenie:
4x yate-120mm + 200mm Loon górę
Sieć / Internet:
Qwest
Monitor (y):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (-y):
Windows XP + 7
Old 20 stycznia 2009, 18:16
Nowe państwa grupy

yer jedyny problem polega na sprzedaży jednej mam zwyczaj mnie dużo pieniędzy i kart graficznych i sugerowane są dość drogie i jestem w sprawie budżetu: P
Old 20 stycznia 2009, 20:42
Członek grupy

Czy naprawdę potrzebujesz drugiej karty? innego 9600 xt jest ok. 172. z pieniędzy otrzymasz, jeśli jest na sprzedaż i cena, którą zapłacili, jego wartość już pozyskanie 260.
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.