![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hi, I'm looking at obecnie możliwość zakupu innego dla mojej karty graficznej i systemu, który zbudował sobie około 9 miesięcy temu, i zbudował go na uwadze, że w pewnym momencie i chciałby kolejną kartę i tak już SLI płyta główna itp , mój obecny jest karta graficzna NVIDIA XFX 9600 GT XT Edition i jestem patrząc się innym, ale nie mogę znaleźć w Internecie, że jest za rozsądną cenę lub, które jeszcze nie zostały wyprzedane i odstawić, tak i was wondering Czy karty muszą być identyczne z inna karta działa w SLI lub może ja dostać inną wydanie z 9600gt? Dziękujemy za poświęcenie czasu na przeczytanie tego cheers luke |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Większość pojedynczej karty będą najwyższej wydajności, nie ma SLI problemy i wymaga mniej energii. Sprzedają jednej masz, uzyskać GTX 260 lub 4870. Jest to naprawdę nie ma powodów, aby SLI dwa 9600GTs.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| yer jedyny problem polega na sprzedaży jednej mam zwyczaj mnie dużo pieniędzy i kart graficznych i sugerowane są dość drogie i jestem w sprawie budżetu: P |
|
| |||
| |||
| Czy naprawdę potrzebujesz drugiej karty? innego 9600 xt jest ok. 172. z pieniędzy otrzymasz, jeśli jest na sprzedaż i cena, którą zapłacili, jego wartość już pozyskanie 260. |