![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salut, sunt caută în prezent posibilitatea de a cumpără o altă placă grafică pentru sistemul meu pe care am construit eu pe la 9 luni în urmă, eu am construit-o în vedere faptul că la un moment dat, i-ar vrea-o altă carte, aşa că am deja o placa de baza SLI etc , meu curent este o placă grafică Nvidia XFX 9600 GT XT Edition, şi sunt căutaţi pentru a obţine un altul, dar nu pot găsi o on-line, care este de un preţ rezonabil sau unul care nu şi-a vândut deja şi a fost întreruptă, aşa că mă întrebam nu de carte trebuie să fie identice cu cele de altă carte rulează în SLI sau ar putea I a lua o altă ediţie a 9600gt? mulţumesc pentru luarea de timp pentru a citi acest noroc luke |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cele mai multe carduri de unică va fi superior în performanţă, nu au probleme de SLI, şi necesită mai puţină energie. Vanzare de o aveţi, ia-ţi un GTX 260 sau 4870. Nu există nici un motiv pentru a-adevăr SLI două 9600GTs.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| yer singura problema este de vânzare de o am obiceiul să mă ia de mult de bani şi carduri de grafica u sugerat sunt destul de scumpe si sunt pe un buget: P |
|
| |||
| |||
| îţi trebuie un al doilea carte? un alt 9600 XT este de aproximativ 172. cu bani veţi obţine dacă vinde şi preţul pe care ar fi plătit, deja sale în valoare de achiziţie de 260. |