![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj, já jsem v súčasnosti hľadá možnosti zakúpenia ďalšej grafickej karty pre svoj systém, ktorý som vybudoval já asi 9 mesiacov, je postavená aj na pamäti, že v určitom okamihu budem chcieť ďalšie kartu, tak som už majú SLI základná doska atď , moja súčasná grafická karta je Nvidia XFX 9600 GT XT Edition, a já koukám získať ešte jeden, ale nemôžem nájsť online že je rozumné ceny, alebo ten, ktorý nemá už vyprodány a bolo prerušené, takže som vedel, robí karta musí byť zhodné s ostatnými karta beží v SLI alebo by mohli mať aj iný vydanie na 9600gt? vďaka za prijatie čas čítať tento nazdraví Luke |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Most jedinej karty budú vyšší výkon, SLI nemajú žiadne problémy, a vyžadujú menej energie. Predať jednej máte získať GTX 260 alebo 4870. Je naozaj žiadny dôvod SLI dve 9600GTs.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| yer jediným problémom je predaj jednej som zvyknutý si pre mňa moc peňazí a grafických kariet u navrhol sú pomerne drahé a som o rozpočte: P |
|
| |||
| |||
| si naozaj potrebujú druhú kartu? iný 9600 XT je približne 172. sa peniaze dostanete, ak si ho predať a cenu by ste zaplatili, už stojí za jeho získanie 260. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Grafické karty - DDR2 vs DDR3 | alfred01 | Graphics Cards & Monitory | 2 | 28. mája 2009 05:48 |
| Môže aj prepojenia dvoch grafických kariet naraz? | cammochris | Graphics Cards & Monitory | 1 | 23. augusta 2008 15:26 |
| Prepínanie grafických kariet ... | SHEPH3RD | Graphics Cards & Monitory | 1 | 16. január 2008 16:44 |
| Grafické karty: Prosím pomoc! | Souza | Graphics Cards & Monitory | 1 | 23. decembra 2007 04:43 |
| 2 rôzne grafické karty | Lysardman | Graphics Cards & Monitory | 3 | 13. novembra 2007 09:32 |
| Thread Tools | |
| |