![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| хи, ја сам се тренутно гледа на могућност куповине још једна графичка картица за мој систем који сам саградио себи око 9 месеци, и гранена је у виду да је у неком тренутку бих желим друге картице тако да сам већ имате сли матичне плоче итд , моје тренутне графичке картице је КСФКС НВИДИА 9600 ГТ КСТ Едитион, и ја сам хандсоме за добити неки други али не могу наћи онлине да је један од разумну цену или онај који није већ распродан и био укинут, тако да сам био задивљен не картице морају бити идентичне на другу картицу или да раде у сли могао ја добити неку другу издање на 9600гт? хвала за узимање времена да прочитате овај наздравље Луке |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Већина једног картице ће бити супериорнији у ефикасности, немају сли питања, и захтевају мање енергије. Продај оне коју су добили ГТКС 260 или 4870. Тамо је стварно нема разлога да сли два 9600ГТс.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| ыер једини проблем је продаја један имам обичај гет ме много новаца и графичке картице у предложене су прилично скупе, а ја сам на буџет: П |
|
| |||
| |||
| Да ли стварно треба другом картицом? други 9600 КСТ је око 172. уз новац ћете добити ако продајете и цена коју би платио, њен већ вриједно добије 260. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Грапхицс Цардс - ДДР2 вс ДДР3 | алфред01 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 2 | 28 мај 2009 05:48 |
| Могу ли спојити две графичке картице одједном? | цаммоцхрис | Грапхицс Цардс & Мониторс | 1 | 23 аугуст 2008 15:26 |
| Проспојни графичке картице ... | СХЕПХ3РД | Грапхицс Цардс & Мониторс | 1 | 16 јануар 2008 16:44 |
| Грапхицс Цардс: Плеасе хелп! | Соузо | Грапхицс Цардс & Мониторс | 1 | 23 децембар 2007 04:43 |
| 2 различита графичка картица | Лысардман | Грапхицс Цардс & Мониторс | 3 | 13 новембар 2007 09:32 |
| Тхреад Тоолс | |
| |