![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, я в даний час розглядає можливість купівлі іншого відеокарту для моєї системи, що я збудував собі близько 9 місяців тому, я збудував його на увазі, що в якийсь момент я хотів би ще одну карту, так що я вже плати SLI і т.д. , мої поточні відеокарти Nvidia XFX 9600 GT XT Edition, і я з нетерпінням, щоб отримати іншу, але не можу знайти одне он-лайн, що є розумною ціною або який ще не проданий, і було припинено, тому я цікавив робить карти повинні бути ідентичні на іншу картку працюють в SLI або я можу отримати різні видання 9600GT? Дякуємо, що знайшли час, щоб прочитати цю Cheers Луки |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Більшість поодинокі картки буде перевершувати за продуктивністю, не мають SLi питань, і вимагають менше енергії. Продають одне у вас є, отримати GTX 260 або 4870. Існує дійсно немає підстав для SLi два 9600GTs.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Йер єдиною проблемою є продаж одного мене є звичай зрозумійте мене багато грошей, і у відеокарти запропонували досить дорогі, і я по бюджету: P |
|
| |||
| |||
| Ви дійсно потрібна друга карта? інша 9600 XT становить близько 172. з грошима, ви отримаєте, якщо ви продаєте її і ціну, яку ви заплатили б, її вже варто витратити 260. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Графічні карти - DDR2 DDR3 В.С. | alfred01 | Графічні карти & Монітори | 2 | 28 травня 2009 05:48 |
| Чи можна підключити дві відеокарти одночасно? | cammochris | Графічні карти & Монітори | 1 | 23 серпня 2008 15:26 |
| Переключення графічних карт ... | SHEPH3RD | Графічні карти & Монітори | 1 | 16 січня 2008 16:44 |
| Графічні карти: Будь ласка, допоможіть! | Souzo | Графічні карти & Монітори | 1 | 23 грудня 2007 04:43 |
| 2 різних графічних карт | Lysardman | Графічні карти & Монітори | 3 | 13 листопада 2007 09:32 |
| Різьба Інструменти | |
| |