![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здрасти Наскоро трябваше да правя пълно повторно инсталиране на моя OS (XP Pro). Проблема е, че когато играят някои онлайн игри графиката просто не могат да поддържат, и те са само ниско технологични графика. Системата ми е с RADION 9600 графична карта, аз не разполагате с драйвера за него, така може би това е проблем, въпреки че мониторът е в момента, насочени чрез този тъй като тя е единственият изход. Моят лаптоп тече една и съща графика добре, така че не се съмнявате връзката скорост. Благодаря предварително. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Той ще бъде на водачите, трябва да получите най-новата версия за него. Ще се търсят връзка към водачите за вас.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Изтеглете и инсталирайте дисплей драйвери тук Това трябва да се отървеш от проблема
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
| |||
| |||
| Ето, инсталирайте драйвера на тази страница и опитайте отново играта, вижте, ако това е по-добре (то трябва да бъде) АТРИБУТИ: SocialWarfare да ме биеш с него |
|
| |||
| |||
| Благодаря момчета Инсталирали ATI драйверите но графики са все още много нервен. Ами на grapics сами са си добре, но "поток" на играта е прекъснато. Нещо друго, което може да предложи? |
|
| |||
| |||
| Опитайте се превръща установени някои от настройките на графика, вижте, ако това го прави по-добър. |
|
| |||
| |||
| Каквото и да правиш с рамката процент? Ако му, тъй като прясна инсталирате, стандартните настройки може да се различава с това, което преди това имаше.
__________________ "Защо са направили [PS3 Slim] стик с кацане на НЛО правоъгълник гледам" --- Nilay Пател; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Хей момчета. Всички съвети за коригиране на рамката процент и графики настройки оценявам. Аз бях успял да се установи на екрана refesh процент е 60 херц, но това е едно и също нещо? |
|
| |||
| |||
| Да този какво бях на около. Youshould да можете да стигнете до вашата графика настройки чрез Control Panel, или право върху работния плот. Макар 60Hz трябва да се оправи ..
__________________ "Защо са направили [PS3 Slim] стик с кацане на НЛО правоъгълник гледам" --- Nilay Пател; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Също така, в игрите, идете в менюто с опции, тогава Видео опции, опитайте пускането им на минимум и се види дали това го прави разлика. |