![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nazdar Nedávno jsem musel udělat plnohodnotnou novou-install mého OS (XP Pro). Problém je, že při hraní některých her online grafických prostě nemůže držet krok, a to jsou jen málo tech grafiky. Můj systém má RADION 9600 grafická karta, nemám ovladač pro to tak možná je to problém, i když je v současné době sledovat skrze toto je jediné zásuvky. Můj notebook běží stejnou grafiku v pohodě, takže nemám podezření na rychlost připojení. Thanks in advance. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bude se jednat o ovladače, které potřebujete získat nejnovější verzi pro ni. Uvidíme se podívat na link na ovladace pro vás.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Stáhnout a nainstalovat na displeji ovladače tady To by se zbavit svého problému
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| |||
| |||
| Zde nainstalovat ovladač Tato stránka a zkuste hru znovu, zjistíte, zda je to lepší (je třeba) EDIT: SocialWarfare jste mě na to |
|
| |||
| |||
| Díky chlapi Instalovaný ATI ovladače grafiky, ale jsou stále velmi nervózní. Tak se grapics sami jsou v pořádku, ale 'toku' ze hry je narušen. Ještě něco vám mohla navrhnout? |
|
| |||
| |||
| Zkuste proměnit některé z nastavení grafiky, aby zjistili, zda je lepší. |
|
| |||
| |||
| Co do činění s rámem kurz? Pokud od své čerstvé instalaci, standardní nastavení se může lišit podle toho, na co dříve.
__________________ "Proč [PS3 Slim] držet se přistání UFO na obdélník pohled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Ahoj lidi. Tipy na jakékoliv úpravě snímku sazba a grafika nastavení ocení. I've podařilo navázat na obrazovku refesh sazba je 60 Hz, ale je to to samé? |
|
| |||
| |||
| Jo to je to, co jsem o tom. Youshould mohli dostat do vašeho nastavení grafiky přes Ovládací panely, nebo kliknutí pravým tlačítkem na plochu. Ačkoliv by měla být pokuta 60Hz ..
__________________ "Proč [PS3 Slim] držet se přistání UFO na obdélník pohled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Také ve hře jděte do menu, pak Video možností vyzkoušet jejich uvádění na minimum a aby zjistili, zda je nějaký rozdíl. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Need Help Plz! Vista Re-install - Grafická karta Problem | Xshad0wz | Obecné Hardware Chat | 2 | 12.září 2009 04:50 |
| Slow Nový počítač .. Zbavili Windows System Suite týdnem a stále pomalý. | bryan123 | Virus, spyware a bezpečnost | 1 | 25.srpna 2009 10:40 |
| Grafika Problémy po čistou instalaci | hull2000 | Graphics Cards & Monitory | 1 | 28. května 2009 10:48 |
| Cant nainstalovat Windows Live Messenger nové převýšení a nyní dokonce instalovat starý | Mohi212 | Email, VoIP & IM Diskuse | 3 | 26 leden 2009 06:55 |
| Šel nainstalovat 2. grafické karty, která je nyní počítač nebude zapnout ... | AFCop | Obecné Hardware Chat | 11 | 14. listopadu 2008 06:15 |
| Thread Nástroje | |
| |