![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σου Πρόσφατα είχα να κάνω μια πλήρη εκ νέου εγκατάσταση του OS μου (XP Pro). Το πρόβλημα είναι ότι όταν παίζει κάποια online παιχνίδια τα γραφικά απλά δεν μπορεί να διατηρηθεί, και αυτά είναι μόνο χαμηλής τεχνολογίας γραφικών. Το σύστημα έχει RADION 9600 κάρτα γραφικών? Δεν έχω κίνητρο για την τόσο ίσως αυτό είναι το θέμα, παρόλο που η οθόνη είναι σήμερα κατευθύνονται μέσω αυτού, όπως είναι η μόνη διέξοδος. My laptop τρέχει το ίδιο ωραία γραφικά, έτσι δεν υποψιάζονται την ταχύτητα σύνδεσης. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Θα είναι οι οδηγοί, πρέπει να λάβετε την τελευταία έκδοση για αυτό. Θα ρίξω μια ματιά για μια σύνδεση με τα προγράμματα οδήγησης για σας.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Κατεβάστε και εγκαταστήστε τα προγράμματα οδήγησης οθόνης εδώ Αυτό θα πρέπει να απαλλαγούμε από το πρόβλημα
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| |||
| |||
| Εδώ, ο οδηγός για την εγκατάσταση αυτή τη σελίδα και να προσπαθήσουν και πάλι το παιχνίδι, δείτε αν είναι καλύτερα (πρέπει να) EDIT: SocialWarfare θα κερδίσετε μου να είναι |
|
| |||
| |||
| Χάρη Chaps Εγκατεστημένοι οδηγούς της ATI αλλά τα γραφικά εξακολουθούν να είναι πολύ νευρικός. Λοιπόν η grapics ίδιοι είναι εντάξει, αλλά η «ροή» του παιχνίδι διακοπεί. Οτιδήποτε άλλο θα μπορούσε να προτείνει; |
|
| |||
| |||
| Προσπαθήστε να κλείνουν κάποιες από τις ρυθμίσεις των γραφικών, αν δείτε ότι είναι καλύτερα. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Καμία σχέση με το frame rate; Αν αφού τη νέα εγκατάσταση, το πρότυπο η ρύθμιση μπορεί να είναι διαφορετικό από αυτό που είχε στο παρελθόν.
|
| |||
| |||
| Γεια σου ρε παιδιά. Κάθε συμβουλές για την προσαρμογή των frame rate και γραφικά ρυθμίσεις εκτιμηθεί. Έχω καταφέρει να καθιερώσει την οθόνη refesh ποσοστό είναι 60 Hertz, αλλά αυτό είναι το ίδιο πράγμα; |
|
| |||
| |||
| Ναι thats ό, τι ήταν για περίπου. Youshould να είναι σε θέση να σας ρυθμίσεις γραφικών μέσω Control Panel, ή δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας. Αν και θα πρέπει να 60Hz πρόστιμο ..
__________________ "Γιατί το έκαναν [PS3 Slim] ραβδί με την προσγείωση UFO με μια ματιά ορθογωνίου" --- Nilay Patel? Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Επίσης, σε παιχνίδια, πηγαίνετε στο μενού επιλογών, τότε επιλογές βίντεο, δοκιμάστε τη θέση τους με τα ελάχιστα και να δούμε αν αυτό καθιστά τη διαφορά. |