![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok Nedavno sam imao za napraviti potpuni re-instalirati moj OS (XP Pro). Problem je da kada igrate neke igre online grafika jednostavno ne može pratiti, a to su samo niska tech grafika. Moj sistem je RADION 9600 grafičkom karticom, a ja nemam driver za nju pa možda je ovo pitanje, iako je trenutno prate usmjerena kroz ovo što je to jedini izlaz. Moj laptop pokreće ista grafika dobra, tako da ne sumnjate u brzini veze. Hvala unaprijed. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bit će vozača, koje su vam potrebne da biste dobili najnoviju inačicu za to. Uzet ću pogledati na link za drivere za vas.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Preuzmite i instalirajte upravljačke programe za prikaz ovdje To bi trebalo ukloniti problem
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| |||
| |||
| Evo, instalirajte upravljački program na ovu stranicu i pokušajte ponovo u igri, ako vidite da je bolje (to bi trebao biti) EDIT: SocialWarfare vas tukli me do nje |
|
| |||
| |||
| Hvala Chaps Instalirani su driveri ATI grafika, ali su još uvijek jako nervozan. Pa je grapics sami su fini, ali je 'flow' u igri je poremetilo. Išta drugo mogli predložiti? |
|
| |||
| |||
| Pokušajte obaranje nekih od grafičke postavke, ako vidite da se čini bilo koji bolji. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Išta za napraviti sa frame rate? Ako je od svojih svježu instalaciju, standardnu postavku svibanj biti drukčiji u kojoj ste prethodno imali.
|
| |||
| |||
| Hej momci. Bilo koji savijeti na prilagođavanje okvira stopa i grafika postavke poštovati. Ja sam uspio uspostaviti zaslonu refesh stopa je 60 herc, ali je to ista stvar? |
|
| |||
| |||
| Da taj što sam bio na oko. Youshould moći doći do Vaše postavke grafike kroz Control Panel ili desni klik na radnu površinu. 60Hz iako bi trebalo biti u redu ..
__________________ "Zašto oni [PS3 Slim] štap sa NLO slijetanje na pravokutnik izgled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Također, u igrama, idite na izborniku s opcijama, onda Video opcija, probajte stavljajući ih na minimum i ako vidi da čini sve razlike. |