![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia Nemrég volt, hogy a teljes újra telepíteni az én OS (XP Pro). A probléma az, hogy ha játszani valamilyen online játékokat a grafika egyszerűen nem tud lépést tartani, és ezek csak kis tech grafika. Saját rendszer egy RADION 9600 grafikus kártya, én nem a járművezető, hogy talán ez a probléma, bár a monitor jelenleg irányul ezen keresztül, mivel ez az egyetlen konnektorba. Saját laptop fut ugyanazon a grafika szép, így én nem gyanús a kapcsolat sebességét. Köszönöm előre. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ez lesz a vezetők, el kell, hogy a legújabb változat is. Majd nézd a kapcsolat a vezetők Önnek.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Töltse le és telepítse a kijelző mozdonyvezetők itt Ezt meg kell szabadulnunk a probléma
www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
|
| |||
| |||
| Itt van, telepítse a vezető Ezen az oldalon és próbálja újra a játékot, hátha ez jobb (ez kell) Edit: SocialWarfare akkor üt meg, hogy ez |
|
| |||
| |||
| Kösz fiúk Telepített az ATI vezetők, de a grafika még mindig nagyon ideges. Nos a grapics maguk finom, de a "flow" a játék megszakad. Még valami akkor javasol? |
|
| |||
| |||
| Próbáld meg egy fordulópont a grafikai beállításokat, nézd meg, hogy tesz-e vagy sem jobb. |
|
| |||
| |||
| Van valami köze van a frame rate? Ha a óta egy új telepítés, a szabvány, más lehet, hogy mi történt korábban. |
|
| |||
| |||
| Hello Srácok. Minden tippek kiigazításától frame rate és a grafikus beállítások appreciated. Már sikerült létrehozni a képernyő refesh arány 60 Hz, de ez ugyanaz a dolog? |
|
| |||
| |||
| Persze amit mi volt szó. Youshould tudja, hogy a grafikus beállításokat a Vezérlőpult, vagy jobb kattintás az asztalon. Bár a 60 Hz kell bírságot .. |
|
| |||
| |||
| Emellett, az olyan játékok, menj be az opciók menübe, majd Video lehetőségek, próbálja azokat a minimális és nézd meg, ami lehetetlenné teszi az esetleges különbség. |