![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas Aš neseniai teko daryti visiškai naujo įdiegti savo OS (Windows XP Pro). Problema ta, kad kai kurie žaisdami žaidimus grafika tiesiog negali išlaikyti, ir tai yra tik low tech grafika. Mano sistema Radion 9.600 graphics card; Aš neturiu už tai, kad vairuotojas galbūt tai yra klausimas, nors monitorius, šiuo metu per šią, nes ji yra tik anga. Nešiojamas kompiuteris veikia patį grafika gerai, todėl aš net neįtaria ryšio spartos. Thanks in advance. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tai bus vairuotojų, jums reikia gauti naujausią versiją ją. Imsiu už nuorodą į jūsų vairuotojams ieškoti.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Atsisiųskite ir įdiekite vaizdo tvarkyklės čia Tai turėtų atsikratyti savo problemų
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| |||
| |||
| Čia, įdiekite tvarkyklę Šiame puslapyje ir bandyti žaidimą iš naujo, ar jis geresnis (reikia) EDIT: SocialWarfare Jūs plakimas mane prie jo |
|
| |||
| |||
| Ačiū chaps Įdiegta ATI vairuotojų, bet grafika yra labai nervingas. Na grapics patys gerai, bet "srautas" ir žaidimas sutrinka. Kas nors dar galėtumėte pasiūlyti? |
|
| |||
| |||
| Gauta sukant, nustatantis kai kurių grafikos nustatymus, patikrinti, ar tai daro bet geriau. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ką daryti su frame rate? Jei jo, nes šviežias įdiegti, nustatant standartus, gali būti skirtingi, kad tai, ką anksčiau turėjo.
|
| |||
| |||
| Hey guys. Bet patikslinančiu frame rate ir grafikos nustatymai patarimai appreciated. Man pavyko sukurti ekrane refesh norma yra 60 hertz, bet tai yra tas pats? |
|
| |||
| |||
| Yeah thats, ką aš apie maždaug. Youshould galės patekti į savo grafikos nustatymus per Control Panel, arba dešiniuoju pelės mygtuku darbalaukyje. Nors 60Hz turėtų būti gerai ..
__________________ "Kodėl jie [PS3 Slim] Stick su NSO nusileidimo ant stačiakampio ieškoti" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Be to, žaidimus, eikite į meniu Options, tada vaizdo nustatymai, pabandykite jų išleidimą į minimalų ir, jei matyti, kad daro tai jokio skirtumo. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Need Help PLZ! Vista Re-install - Grafika kortele problema | Xshad0wz | General Hardware Chat | 2 | 12 rugsėjis 2009 04:50 |
| Mažoji naują kompiuterį .. Atsikratėme Windows System Suite savaitę ir vis dar lėtas. | bryan123 | Virus, Spyware & Security | 1 | Rugpjūtis 25, 2009 10:40 |
| Grafika Klausimai Po Švarus diegimas | hull2000 | Graphics Cards & Monitoriai | 1 | Gegužė 28, 2009 10:48 |
| Cant įdiegti "Windows Live Messenger naujų ir dabar net cant install senas | Mohi212 | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 3 | 26 sausis 2009 06:55 |
| Went įdiegti 2. grafikos plokštę, dabar kompiuteris neįsijungia ... | AFCop | General Hardware Chat | 11 | Lapkritis 14, 2008 06:15 |
| Temos įrankiai | |
| |