![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
|
|
Narzędzia wątku |
|
|
|||
|
|||
|
Cześć
Niedawno miał do pełnego ponownego zainstalowania mojego OS (XP Pro). Problem polega na tym, że podczas odtwarzania niektórych gier online grafika just can't keep up, i to tylko o niskiej technologii graficznych. Mój system ma RADION 9600 karta graficzna, nie mam sterownik tak może jest to problem, chociaż monitora jest obecnie kierowany przez to jak jest to tylko gniazdka. Mój laptop jest taki sam grafika dobrze, więc nie podejrzewasz, że szybkość połączenia. Thanks in advance. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Będzie kierowców, musisz pobrać najnowszą wersję dla niego. Wezmę się za link do sterowników dla Ciebie.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Pobranie i zainstalowanie sterowników ekranu tu
To powinno pozbyć się problemu
Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() My System: Niektóre inne kochanka!
|
|
|
|||
|
|||
|
Dzięki CHAPS
Zainstalowane sterowniki ATI, ale grafika nadal bardzo nerwowy. Dobrze grapics sami dobrze, ale "przepływu" w grze jest zakłócone. Coś jeszcze można zaproponować? |
|
|
|||
|
|||
|
Spróbuj obniżenie niektórych grafika ustawienia, sprawdź, czy zawiera ona żadnych lepiej.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Wszystko, co zrobić z klatek?
Jeżeli od nowego zainstalować, standardowe ustawienie może być inna, co wcześniej.
|
|
|||
|
|||
|
Hey Guys.
Wszelkie wskazówki na dostosowanie klatek i ustawienia grafiki appreciated. I've udało się ustalić refesh ekranu wynosi 60 Hz, ale jest to samo? |
|
|
|||
|
|||
|
Yeah thats co miałem na temat.
Youshould być w stanie dotrzeć do ustawienia grafiki poprzez Panel sterowania, lub klikając prawym przyciskiem myszy na pulpicie. Chociaż 60Hz powinno być dobrze ..
|
|||
|
|||
|
Również w grach, przejdź do menu opcji, a następnie opcji wideo, spróbuj umieścić je do minimum i sprawdzić, czy to żadnej różnicy.
|