![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nazdar Nedávno som musel urobiť plnohodnotnú novú-install môjho OS (XP Pro). Problém je, že pri hraní niektorých hier online grafických jednoducho nemôže držať krok, a to sú len málo tech grafiky. Môj systém má RADION 9600 grafická karta, nemám ovládač pre to tak možno je to problém, aj keď je v súčasnosti sledovať skrze toto je jediné zásuvky. Môj notebook beží rovnakú grafiku v pohodě, takže nemám podozrenie na rýchlosť pripojenia. Thanks in advance. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bude sa jednať o ovládače, ktoré potrebujete získať najnovšiu verziu pre ňu. Uvidíme sa pozrieť na link na ovladace pre vás.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Stiahnuť a nainštalovať na displeji ovládača tady To by sa zbaviť svojho problému
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| |||
| |||
| Tu nainštalovať ovládač Táto stránka a skúste hru znova, zistíte, či je to lepšie (je potrebné) EDIT: SocialWarfare ste ma na to |
|
| |||
| |||
| Vďaka chlapi Inštalovaný ATI ovládače grafiky, ale sú stále veľmi nervózni. Tak sa grapics sami sú v poriadku, ale 'toku' z hry je narušený. Ešte niečo vám mohla navrhnúť? |
|
| |||
| |||
| Skúste premeniť niektoré z nastavení grafiky, aby zistili, či je lepší. |
|
| |||
| |||
| Čo do činenia s rámom kurz? Ak od svojej čerstvej inštalácii, štandardné nastavenie sa môže líšiť podľa toho, na čo predtým.
__________________ "Prečo [PS3 Slim] držať sa pristátie UFO na obdĺžnik pohľad" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Ahoj lidi. Tipy na akejkoľvek úprave snímky sadzba a grafika nastavenia ocenia. I've podarilo nadviazať na obrazovku refesh sadzba je 60 Hz, ale je to to isté? |
|
| |||
| |||
| Jo to je to, čo som o tom. Youshould mohli dostať do vášho nastavenia grafiky cez Ovládacie panely, alebo kliknutím pravým tlačidlom na plochu. Hoci by mala byť pokuta 60Hz ..
__________________ "Prečo [PS3 Slim] držať sa pristátie UFO na obdĺžnik pohľad" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Tiež v hre choďte do menu, potom Video možnosťou vyskúšať ich uvádzanie na minimum a aby zistili, či je nejaký rozdiel. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Need Help Plz! Vista Re-install - Grafická karta Problem | Xshad0wz | Všeobecné Hardware Chat | 2 | 12.září 2009 04:50 |
| Slow Nový počítač .. Zbavili Windows System Suite týždňom a stále pomalý. | bryan123 | Virus, spyware a bezpečnosť | 1 | 25.srpna 2009 10:40 |
| Grafika Problémy po čistú inštaláciu | hull2000 | Graphics Cards & Monitory | 1 | 28. mája 2009 10:48 |
| Cant nainštalovať Windows Live Messenger nové prevýšenia a teraz dokonca inštalovať starý | Mohi212 | Email, VoIP & IM Diskusia | 3 | 26 január 2009 06:55 |
| Išiel nainštalovať 2. grafické karty, ktorá je teraz počítač nebude zapnúť ... | AFCop | Všeobecné Hardware Chat | 11 | 14. novembra 2008 06:15 |
| Thread Tools | |
| |