![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Бок Недавно сам имао за направити потпуни ре-инсталирате мој ОС (КСП Про). Проблем је да када играте неке игре онлине графика једноставно не може пратити, а то су само ниска тецх графика. Мој систем је радионици 9600 графичком картицом, а ја немам дривер за њу па можда је ово питање, иако је тренутно прате усмерена кроз ово што је то једини излаз. Мој лаптоп покреће иста графика добра, тако да не сумњате у брзини везе. Хвала унапред. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Бит ће возача, које су вам потребне да бисте добили најновију верзију за то. Узет ћу погледати на линк за дривер за вас.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Преузмите и инсталирајте управљачке програме за приказ овде То би требало уклонити проблем
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| |||
| |||
| Ево, инсталирајте управљачки програм на ову страницу и покушајте поново у игри, ако видите да је боље (то би требао бити) Едит: СоциалУарфаре вас тукли ме до ње |
|
| |||
| |||
| Хвала Цхапс Инсталирани су дривер АТИ графика, али су још увек јако нервозан. Па је грапицс сами су фини, али је 'флоу' у игри је пореметило. Било што друго могли предложити? |
|
| |||
| |||
| Покушајте обарање неких од графичке поставке, ако видите да се чини било који бољи. |
|
| |||
| |||
| Било што радити с фраме рате? Ако је од својих чисту инсталацију, стандардну поставку мај бити друкчији у којој сте претходно имали. |
|
| |||
| |||
| Хеј момци. Било који савијети на прилагођавање оквира стопа и графика подешавања поштовати. Ја сам успео да успостави екрану рефесх стопа је 60 Херц, али је то иста ствар? |
|
| |||
| |||
| Да тај што сам био на око. Ыоусхоулд моћи да дође до Ваше подешавања графике кроз Цонтрол Панел или десни клик на радну површину. 60Хз иако би требало да буде у реду .. |
|
| |||
| |||
| Такође, у играма, идите у менију са опцијама, онда Видео опција, пробајте стављајући их на минимум и ако види да чини све разлике. |