![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba Kısa bir yeniden yapmak zorunda kaldım-benim OS yüklemek (XP Pro). Sorun bu grafik sadece devam edemeyiz bazı online oyun oynamak, ve bu sadece düşük teknoloji grafikler vardır. Sistemin bir RADION 9600 grafik kartı var; Öyle belki bu konu için bir sürücü yoksa, olarak tek çıkış olduğunu ancak şu anda bu monitör ile yönetilmektedir. Benim dizüstü bilgisayar, yani bağlantı hızı şüpheli değil aynı grafik iyi çalışır. Şimdiden teşekkür ederiz. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bu sürücüler olacak, bunun için en son sürümü almak gerekir. Senin için sürücüleri bir bağlantı için bir göz atacağız.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Indirin ve kurun ekran sürücüleri burada Bu elde sorununuzu kurtulun
www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() Benim Sistemi: Başka bir sevgili!
|
|
| |||
| |||
| Teşekkürler ahbap Ama grafik hala çok sinirli olan ATI sürücüleri yüklenir. Iyi grafikleri kendilerini, ama iyi oyun ve 'akış' aksadı olduğunu. Başka bir şey size hatırlatıyoruz? |
|
| |||
| |||
| Eğer bu daha iyi kılan bazı grafik ayarları aşağı dönüm, deneyin bakın. |
|
| |||
| |||
| Her şey çerçeve oranı ile ilgili? Eğer onun bu yana yeni bir yüklediğinizde, standart ayarı daha önce ne vardı farklı olabilir.
__________________ "Neden [PS3 Slim yaptılar] bir dikdörtgen göz üzerinde UFO iniş" sopa ile --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Selam Beyler. Çerçeve oranı ve grafik ayarları hakkında herhangi bir ipucu appreciated. Ben ekran refesh oranı kurmayı başardı sonra 60 Hertz, ancak bu aynı şey midir? |
|
| |||
| |||
| Ben ne olduğunu Evet şu. Denetim Masası veya sağ tıklayarak masaüstü ile grafik ayarları elde edebilmek Youshould. 60Hz rağmen .. sorun olmaz
__________________ "Neden [PS3 Slim yaptılar] bir dikdörtgen göz üzerinde UFO iniş" sopa ile --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Ayrıca, oyunları, en seçenekleri menüsüne, sonra Video seçenekleri, en az onları koyarak deneyin ve eğer bu tür bir farklılık yaratacağını gidin. |