![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт Мені нещодавно довелося робити повну переустановку моєї ОС (XP Pro). Проблема в тому, що під час відтворення деяких онлайн-іграх графіка просто не встигає, і це лише низька технічна графіка. Моя система Радіон 9600 графічна карта, я не мав драйвер для так може бути, це питання, хоча монітор в даний час направляються через цей як це єдиний вихід. Мій ноутбук працює той же штраф графіком, так що я не підозрюю, що швидкість з'єднання. Спасибо заранее. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Це буде драйверів, вам необхідно завантажити останню версію для нього. Я подивлюся на посилання на драйвери для вас.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Скачайте і встановіть драйвера відеоадаптера тут Це має позбавитися від проблеми
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| |||
| |||
| Тут, встановіть драйвера на Ця сторінка і спробуйте знову гри, бачити, якщо він краще (буде) EDIT: SocialWarfare Ви побили мене до нього |
|
| |||
| |||
| Завдяки краги Встановлено драйвери ATI, але графіка все ще дуже нервовий. Ну grapics собі хороші, але порушується "потокові" в грі. Що ще ви могли б запропонувати? |
|
| |||
| |||
| Спробуйте включити ліквідувати деякі з налаштувань графіки, подивіться, що робить його кращим. |
|
| |||
| |||
| Нічого спільного з частотою кадрів? Якщо її з нової установки, стандартні установки можуть бути різними, в який у вас були.
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Hey Guys. Будь-які поради щодо коректування частоти кадрів та налаштувань графіки оцінили. Мені вдалося встановити швидкість refesh екрана становить 60 герц, але це те ж саме? |
|
| |||
| |||
| Yeah Thats, що я був на о. Youshould бути в змозі дістатися до ваших налаштувань графіки через Панель управління, або клацнувши правою кнопкою миші на робочому столі. Хоча 60Hz має бути нормально ..
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Крім того, в гру, увійти в меню настройок, а потім Параметри відео, постарайтеся використовувати їх у мінімальному і подивіться, що робить ніякої різниці. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Потрібна допомога Plz! Перспектива перевстановити - Graphics Card проблеми | Xshad0wz | Генеральний обладнання чат | 2 | 12 вересня 2009 04:50 |
| Низька Новий комп'ютер .. Позбувся від Windows System Suite тиждень тому і все ще повільно. | bryan123 | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 1 | 25 серпня 2009 10:40 |
| Проблеми, що виникають після графіка чиста "установка | hull2000 | Графічні карти & Монітори | 1 | 28 травня 2009 10:48 |
| Нахиляє встановіть Windows Live Messenger, і тепер новий нахиляє навіть встановити старе | Mohi212 | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 3 | 26 січня 2009 06:55 |
| Пішов встановити 2 відеокарти, тепер комп'ютер не включається ... | AFCop | Генеральний обладнання чат | 11 | 14 листопада 2008 06:15 |
| Різьба Інструменти | |
| |