menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

Hladké posunout

Reply

Thread Nástroje
Old 18.prosince 2008, 22:42
Nový člen skupiny

Default Hladké posunout

Mám k použití externího monitoru na mém HP pavilon 6000. Nevím, co byla zvolena varianta v možnosti zobrazení, ale při spuštění systému Windows a spustí, nemám desk top, ikony, pozadí, nebo cokoliv, ale myší se tam. Nemůžu začít a spustit v nouzovém režimu bez zobrazení problémy. Byl jsem se to zkusit a obnovit na dřívější datum.
Mám ještě blízko ke správné cestě?
Doufám, že šel na správném místě, stejně!
Old 23.prosince 2008, 07:44
Člen Skupina

Default Hladké posunout

Errr, přejděte do zobrazení nastavení v ovládacím panelu a přepínání primárního monitoru vašeho notebooku obrazovce by měla třídit out =)
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Pevný disk boot problém - já jsem se snaží přesunout na jinou jednotku pevného disku Arnold27 Drives & Removable Media 1 4. června 2009 09:42
Přesun Core 2 Duo od společnosti Dell pro nové mobo? drogen21 Procesory, základní desky & RAM 1 3. června 2009 17:57
Znalecký posudek nebo Názory Kariéra Přesunout rfowler Vypnout Téma diskuze 16 25. května 2009 08:19
Jsem učinit krok nazývá-Hacker cheesepuff Vypnout Téma diskuze 11 2. února 2008 00:57
Přesun z Kanady do Evropy - hořák nepracuje magsee Drives & Removable Media 1 8. Prosinec 2007 18:28
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.