![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Mám k použití externího monitoru na mém HP pavilon 6000. Nevím, co byla zvolena varianta v možnosti zobrazení, ale při spuštění systému Windows a spustí, nemám desk top, ikony, pozadí, nebo cokoliv, ale myší se tam. Nemůžu začít a spustit v nouzovém režimu bez zobrazení problémy. Byl jsem se to zkusit a obnovit na dřívější datum. Mám ještě blízko ke správné cestě? Doufám, že šel na správném místě, stejně! |
|
| |||
| |||
| Errr, přejděte do zobrazení nastavení v ovládacím panelu a přepínání primárního monitoru vašeho notebooku obrazovce by měla třídit out =) |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Pevný disk boot problém - já jsem se snaží přesunout na jinou jednotku pevného disku | Arnold27 | Drives & Removable Media | 1 | 4. června 2009 09:42 |
| Přesun Core 2 Duo od společnosti Dell pro nové mobo? | drogen21 | Procesory, základní desky & RAM | 1 | 3. června 2009 17:57 |
| Znalecký posudek nebo Názory Kariéra Přesunout | rfowler | Vypnout Téma diskuze | 16 | 25. května 2009 08:19 |
| Jsem učinit krok nazývá-Hacker | cheesepuff | Vypnout Téma diskuze | 11 | 2. února 2008 00:57 |
| Přesun z Kanady do Evropy - hořák nepracuje | magsee | Drives & Removable Media | 1 | 8. Prosinec 2007 18:28 |
| Thread Nástroje | |
| |