![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Imam za korištenje vanjskog monitora na moj HP paviljon 6000. Ne znam što je izabran u opciju za prikaz opcija, ali kad počne prozora i vodi, ja nemam desk top, ikone, pozadine, ili bilo što, ali je miš pokazivač tamo. Ne mogu početi i pokrenuti u sigurnom načinu rada bez prikaz problema. Sam bio idući u pokušati vratiti na prijašnju datum. Čak sam blizu pravom putu? Nadam se da ovo ode na pravo mjesto, ali! |
|
| |||
| |||
| Errr, idite u postavke prikaza na upravljačkoj ploči i prebacili u svoj primarni monitor laptop zaslon, trebali razvrstati ga =) |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Tvrdi disk boot problem - ja sam pokusava HDD premjestiti u drugu jedinicu | Arnold27 | Drives & Izmjenjivi mediji | 1 | 4. lipnja 2009 09:42 |
| Move Core 2 Duo iz Dell na nove mobo? | drogen21 | CPU, Matične ploče i RAM | 1 | 3. lipnja 2009 17:57 |
| Stručno mišljenje ili Views Karijera Premjesti | rfowler | Off Topic Discussion | 16 | 25. svibanj 2009 08:19 |
| I'm making potez nazvan-Hacker | cheesepuff | Off Topic Discussion | 11 | 2. veljača 2008 00:57 |
| Move od Kanade do Europe - plamenik ne radi | magsee | Drives & Izmjenjivi mediji | 1 | 8. prosinac 2007 18:28 |
| Thread Tools | |
| |