kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Grafikus kártyák és monitorok

Register

Sima mozgásban

Reply

Téma eszközök
Old December 18, 2008, 22:42
Új tag Csoport

Default Sima mozgásban

Ki kell használni egy külső monitor az én HP pavilon 6000. Nem tudom, mi az opciót választották a beállítások, de amikor a Windows elindul és fut, nincs asztallap, ikonok, a háttér, vagy ilyesmi, de az egér is. Nem kezdő és futtassa csökkentett módban nem kijelző problémákat. Én megyek, és próbálja visszaállítani a korábbi időpontban.
Én is közel áll a jobb pálya?
Remélem ez ment a megfelelő helyre is!
Old December 23, 2008, 07:44
Csoport tagja

Default Sima mozgásban

Errr, menj be a kijelző beállításait a Vezérlőpult és a kapcsolót az elsődleges monitor a laptop képernyő, ki kell sort =)
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Merevlemez boot probléma - Én kísérlete, hogy a HDD egy másik egység Arnold27 Drives & Removable Media 1 4. június 2009 09:42
Move Core 2 Duo a Dell új mobo? drogen21 Processzorok, alaplapok és RAM 1 3. június 2009 17:57
Szakértői vélemény vagy Views Karrier Move rfowler Off Topic Discussion 16 25. május 2009 08:19
Én vagyok az a lépés hívják-Hacker cheesepuff Off Topic Discussion 11 2. február 2008 00:57
Mozgás a Kanadából Európa - író nem működik magsee Drives & Removable Media 1 8. december 2007 18:28
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.