![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Ki kell használni egy külső monitor az én HP pavilon 6000. Nem tudom, mi az opciót választották a beállítások, de amikor a Windows elindul és fut, nincs asztallap, ikonok, a háttér, vagy ilyesmi, de az egér is. Nem kezdő és futtassa csökkentett módban nem kijelző problémákat. Én megyek, és próbálja visszaállítani a korábbi időpontban. Én is közel áll a jobb pálya? Remélem ez ment a megfelelő helyre is! |
|
| |||
| |||
| Errr, menj be a kijelző beállításait a Vezérlőpult és a kapcsolót az elsődleges monitor a laptop képernyő, ki kell sort =) |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Merevlemez boot probléma - Én kísérlete, hogy a HDD egy másik egység | Arnold27 | Drives & Removable Media | 1 | 4. június 2009 09:42 |
| Move Core 2 Duo a Dell új mobo? | drogen21 | Processzorok, alaplapok és RAM | 1 | 3. június 2009 17:57 |
| Szakértői vélemény vagy Views Karrier Move | rfowler | Off Topic Discussion | 16 | 25. május 2009 08:19 |
| Én vagyok az a lépés hívják-Hacker | cheesepuff | Off Topic Discussion | 11 | 2. február 2008 00:57 |
| Mozgás a Kanadából Európa - író nem működik | magsee | Drives & Removable Media | 1 | 8. december 2007 18:28 |
| Téma eszközök | |
| |