![]() |
|
| |||
| |||
| Man izmantot ārēju monitoru uz manu HP pavilion 6000. Es nezinu, ko iespēja tika izvēlēts displeja opcijas, bet, kad logi sākas un beidzas, man nav desk top, ikonas, fonu, vai jebko citu, bet peles kursors ir tur. Es varētu sākt un palaist drošajā režīmā bez displeja problēmas. I gatavojas, lai mēģinātu atjaunot agrāk. Man pat tuvu pareizā ceļa? Es ceru, ka šis aizgāja uz pareizo vietu, kā arī! |
|
| |||
| |||
| Errr, iedziļināties displeja iestatījumus vadības panelī un mainīt primāro monitoru klēpjdatora ekrānu, būtu jāsašķiro to ārā =) |
![]() |
|
| Bookmarks |
Similar Threads | ||||
| Pavediens | Thread Starter | Forums | Replies | Last Post |
| Hard Drive boot problēma - es esmu mēģina virzīties HDD citā vienībā | Arnold27 | Drives & Removable Media | 1 | 4 jūnijs 2009 09:42 |
| Pārvietot Core 2 Duo no Dell jaunu MOBO? | drogen21 | CPU, Motherboards & RAM | 1 | 3 jūnijs 2009 17:57 |
| Atzinumu vai Expert Skatīts karjerā | rfowler | Off Topic Discussion | 16 | 25 maijs 2009 08:19 |
| Es esmu pieņemšanu virzīties pieprasītais Hacker | cheesepuff | Off Topic Discussion | 11 | 2 februāris 2008 00:57 |
| Pārvietot no Kanādas uz Eiropu - deglis nedarbojas | magsee | Drives & Removable Media | 1 | Decembris 8, 2007 18:28 |
| Thread Tools | |
| |