rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Monitory i karty graficzne

Register

Gładkie przenieść

Reply

Narzędzia wątku
Old 18 grudnia 2008, 22:42
Nowe państwa grupy

Default Gładkie przenieść

Mam do korzystania z zewnętrznego monitora na moim HP Pavilion 6000. I don't know what opcja została wybrana w opcji wyświetlania, ale podczas uruchamiania systemu Windows i działa, nie mam biurko górę, ikony, tła, czy cokolwiek, ale jest tam kursor. Mogę uruchomienia w trybie awaryjnym bez problemy z wyświetlaniem. I was going to próba przywrócenia wcześniejszej daty.
Am I nawet blisko prawo śledzić?
Mam nadzieję, że ten udał się we właściwym miejscu oraz!
Old 23 grudnia 2008, 07:44
Członek grupy

Default Gładkie przenieść

Errr, przejść do ekranu ustawień w panelu sterowania i wyłącznik główny monitor laptopa ekran, należy sortować ją =)
Reply

Register

Zakładki

Podobne wątki
Wątek Thread Starter Forum Odpowiedzi Ostatni Post
Twardy dysk rozruchowy problem - Ja próbuje przenieść do innej jednostki HDD Arnold27 Removable Media Drives & 1 4 czerwca 2009 09:42
Przenieś Core 2 Duo Dell z nowym Mobo? drogen21 Procesorów, pamięci RAM i Motherboards 1 3 czerwca 2009 17:57
Opinia eksperta lub Widok Kariera Przenieś rfowler Off Topic dyskusja 16 25 maj 2009 08:19
I'm making a przenieść nazwie-Hacker cheesepuff Off Topic dyskusja 11 2 lutego 2008 00:57
Przenieś z Kanady do Europy - palnik nie działa magsee Removable Media Drives & 1 8 grudnia 2007 18:28
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.