мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Грапхицс Цардс & Мониторс

Register

Глатко потез

Reply

Тхреад Тоолс
Old 18. Нов 2008, 22:42
Нови члан групе

Default Глатко потез

Имам за коришћење спољног монитора на мој ХП павиљон 6000. Не знам шта је изабран у опцију за приказ опција, али кад почне прозора и води, ја немам деск топ, иконе, позадине, или било шта, али је миш курсор тамо. Не могу почети и покренути у безбедном начину рада без приказ проблема. ЈА је лијегање пробати вратити на претходну датум.
Чак сам близу правом путу?
Надам се да ово оде на право место, али!
Old 23. Нов 2008, 07:44
Мембер Гроуп

Default Глатко потез

Еррр, идите у подешавања приказа на контролној табли и пребацили у свој примарни монитор лаптоп екран, требало разврстати га =)
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Тврди диск боот проблем - ја сам покусава ХДД преместите у другу јединицу Арнолд27 Дривес & Измјењиви медији 1 4. јуна 2009 09:42
Мове Цоре 2 Дуо из Делл на нове мобо? дроген21 ЦПУ, Матичне плоче и РАМ 1 3. јуна 2009 17:57
Стручно мишљење или Виеус Каријера Премести рфоулер Офф Топиц Дисцуссион 16 25 мај 2009 08:19
И'м макинг потез назван-Хацкер цхеесепуфф Офф Топиц Дисцуссион 11 2 фебруар 2008 00:57
Мове од Канаде до Европе - пламеник не ради магсее Дривес & Измјењиви медији 1 8 децембар 2007 18:28
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц