![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Имам за коришћење спољног монитора на мој ХП павиљон 6000. Не знам шта је изабран у опцију за приказ опција, али кад почне прозора и води, ја немам деск топ, иконе, позадине, или било шта, али је миш курсор тамо. Не могу почети и покренути у безбедном начину рада без приказ проблема. ЈА је лијегање пробати вратити на претходну датум. Чак сам близу правом путу? Надам се да ово оде на право место, али! |
|
| |||
| |||
| Еррр, идите у подешавања приказа на контролној табли и пребацили у свој примарни монитор лаптоп екран, требало разврстати га =) |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Тврди диск боот проблем - ја сам покусава ХДД преместите у другу јединицу | Арнолд27 | Дривес & Измјењиви медији | 1 | 4. јуна 2009 09:42 |
| Мове Цоре 2 Дуо из Делл на нове мобо? | дроген21 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 1 | 3. јуна 2009 17:57 |
| Стручно мишљење или Виеус Каријера Премести | рфоулер | Офф Топиц Дисцуссион | 16 | 25 мај 2009 08:19 |
| И'м макинг потез назван-Хацкер | цхеесепуфф | Офф Топиц Дисцуссион | 11 | 2 фебруар 2008 00:57 |
| Мове од Канаде до Европе - пламеник не ради | магсее | Дривес & Измјењиви медији | 1 | 8 децембар 2007 18:28 |
| Тхреад Тоолс | |
| |