![]() |
|
| |||
| |||
| Ben HP Pavilion 6000 bir harici monitör kullanmak zorunda. Ne seçenek ekran seçeneklerini tercih etti, ama bilmiyorum pencerelerin başlar ve çalışan ben büro üst, simgeler, arkaplan veya bir şey var, ama fare imleci var. Ben başlatmak ve çalıştırmak hiçbir görüntü sorunları güvenli mod ile. Denemek ve önceki tarih için geri gidiyordu. Hatta doğru izlemek için yakın mıyım? Bu doğru yere de gitti umut! |
|
| |||
| |||
| Errr, kontrol panelinde bulunan ekran ayarları girmek ve dizüstü bilgisayar ekranı için birincil monitör anahtar =) dışarı sıralanması gerekir |
![]() |
|
| Bookmarks |
Benzer Konular | ||||
| Iplik | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Sabit Disk önyükleme sorun - Ben başka bir birim bir HDD'ye taşımak için çalışırken pm | Arnold27 | Sürücüler ve Taşınabilir Medya | 1 | 4. Haziran 2009 09:42 |
| Yeni mobo için Dell'den Core 2 Duo Taşı? | drogen21 | CPU'lar Anakartlar & RAM | 1 | 3. Haziran 2009 17:57 |
| Fikir veya Uzman Ziyaretleri Kariyer Taşı | rfowler | Konu Tartışma Kapalı | 16 | 25 May 2009 08:19 |
| Ben adı Hacker bir hamle yapmadan yaşıyorum | cheesepuff | Konu Tartışma Kapalı | 11 | 2. Şubat 2008 00:57 |
| Kanada Avrupa - yazıcı çalışmıyor kadar taşı | magsee | Sürücüler ve Taşınabilir Medya | 1 | 8. Aralık 2007 18:28 |
| Konu Araçları | |
| |