менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Графічні карти & Монітори

Register

Гладка рухатися

Reply

Різьба Інструменти
Old 18 грудня 2008, 22:42
Нові члени групи

Default Гладка рухатися

Я повинен використовувати зовнішній монітор на мій HP Pavilion 6000. Я не знаю, який варіант був вибраний на дисплеї параметри, але, коли Windows запускається і працює, у мене немає стільницю, іконки, фон або що-небудь, а курсор миші є. Я можу почати і запустити в безпечному режимі без яких-небудь проблем з відображенням. Я постараюся, щоб відновити більш ранню дату.
Я навіть близько до правильного шляху?
Я сподіваюся, що це пішов в потрібному місці, а!
Old 23 грудня 2008, 07:44
Член групи

Default Гладка рухатися

Errr, перейдіть в налаштування дисплея на панелі керування й перемикання основного монітора для екрану ноутбука, повинна розібратися =)
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Жорсткий диск завантаження проблема - я намагаюся перенести жорсткий диск на іншу одиницю Arnold27 Знімні накопичувачі І ЗМІ 1 4 червня 2009 09:42
Перемістити Core 2 Duo від Dell на нових системних плат? drogen21 Процесори, материнські плати RAM & 1 3 червня 2009 17:57
Думки або думки експертів кар'єри Перемістити rfowler Off Topic Discussion 16 25 травня 2009 08:19
Я роблю крок називається-Hacker cheesepuff Off Topic Discussion 11 2 лютого 2008 00:57
Перехід від Канади до Європи - пальник не працює magsee Знімні накопичувачі І ЗМІ 1 8 грудня 2007 18:28
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.