![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Μπορεί κανείς να βοηθήσει; Πρέπει να γνωρίζουν που θ καλώδιο πρέπει να συνδέσετε την κάρτα για να διατηρήσει lcdtv και HDMI .. im looking for a 10 mtr καλώδιο όπου μπορώ να πάω στην καλύτερη τιμή;; ευχαριστώ πολύ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Είστε σίγουροι ότι είναι μια κάρτα 3860; γιατί δεν μπορώ να βρω με αυτό το όνομα, έχω βρεί 3850 και του 3870 αλλά δεν του 3860. και αν μπορεί να παράσχει ένα σύνδεσμο με το πραγματικό σας κάρτας, που θα έκανε τα πράγματα ευκολότερα.
| |||
| |||
| Συγγνώμη M8 ήταν ένα λάθος - είναι μια κάρτα hd 3870 εις υγεία |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Τίτλος edited για σένα έτσι ώστε να έχει νόημα
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| |||
| |||
| ok, εγώ θα ρίξω μια ματιά για να δείτε ποια είναι τα χαρακτηριστικά για την εν λόγω κάρτα τότε |
|
| |||
| |||
| Ok, welll έχω βρήκα ένα-δύο σύρματα που πρέπει να είναι αυτό που ψάχνετε. Καλώδιο 10m 15μ καλώδιο Ελπίζω ότι το τι θα ήθελε, αν δεν επανέλθει και θα βάλω τα δυνατά μου για να βρούμε κάτι άλλο. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Palit Radeon 4850 Graphics Card Problem | Pablo15 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 1 | 29 Μαΐου 2009 03:42 |
| HDMI 1080p Media Player (Memory Card / USB Flash Drive / Portable USB HD) | Maxxbay | Γενική Συζήτηση Hardware | 3 | 29 Απρ 2009 09:05 |
| Radeon 9800 Pro 256MB είναι υπερθέρμανσης - Νέο Περισσότερα Κάρτα γραφικών ή ψύξης; | BGA | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 14 | 11 Μαρ 2009 00:31 |
| Η "ενημέρωση" ATI Radeon HD οδηγού έχει λήξει | Πανκέικ | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 1 | 22 Φεβ 2009 19:15 |
| Ερώτηση "κάρτα γραφικών | deathsqad | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 4 | 20 Φεβ 2008 04:03 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |