![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Can anyone help? Reikia žinoti, kuris kabelis man reikia prijungti kortelė lcdtv ir palaiko HDMI .. im looking for MTR 10 kabelis Kur galėčiau gauti už geriausią kainą? ačiū |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar jūs tikrai to nic nie 3.860 kortele? nes aš negaliu rasti bet su tokiu pavadinimu, aš rasiu 3.850 ir 3.870 nie nie, bet ne 3.860's. ir jei galite pateikti nuorodą į jūsų faktinis kortelė, tai būtų lengviau.
| |||
| |||
| Atsiprašome M8 buvo klaidos - kortelė HD 3.870 į sveikatą |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pavadinimas edited for ya todėl prasminga
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| |||
| |||
| OK, I'll take pažiūrėkite ką specifikacija yra tos kortelės ten |
|
| |||
| |||
| Gerai welll I've found you laidų poros, kurios turėtų būti, ko norite. 10m kabelis 15m kabelis Tikiuosi, kad tai, ką norėjo, jei ji nėra vėl, ir aš darysiu viską, kad surasti ką nors kita. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Palit Radeon 4.850 Graphics Card Problema | Pablo15 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 1 | Gegužė 29, 2009 03:42 |
| HDMI 1080p Media Player "(Atminties kortelės / USB Flash Drive / USB Portable HD) | Maxxbay | General Hardware Chat | 3 | Balandis 29, 2009 09:05 |
| Radeon 9800 Pro 256MB yra Perkaitimas - Naujas grafikos plokštę ar daugiau Šaldymo? | BGA | Graphics Cards & Monitoriai | 14 | Kovas 11, 2009 00:31 |
| Mano "atnaujino" ATI Radeon HD Driver pasenusi | Užgavėnės | Graphics Cards & Monitoriai | 1 | 22 vasaris 2009 19:15 |
| Klausimas "video | deathsqad | Graphics Cards & Monitoriai | 4 | 20 vasaris 2008 04:03 |
| Temos įrankiai | |
| |