![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Môže niekto pomoct? Potrebujete vedieť, ktorý kábel potrebujem pre pripojenie karty do LCDTV a udržiavať HDMI .. im hľadáte pre 10 MTR kábel Kde môžem získať za najlepšiu cenu? Děkuji |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ste si istí, že je to 3860 kartu? I preto, že nemôže nájsť žiadne s týmto menom, som našiel 3850 a 3870, ale nie je to 3860. a ak môžete poskytnúť odkaz na vaše skutočné kartu, že by to jednoduchšie.
| |||
| |||
| Promiň M8 bol preklep - karta je HD 3870 na zdravie |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Názov upravený ťa tak má zmysel
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| |||
| |||
| ok, uvidíme sa pozrieť, aby sme zistili, ako sa parametre sú pre túto kartu potom |
|
| |||
| |||
| Ok, welll som vás našiel pár drôtov, ktoré by malo byť to, čo chcete. 10 m kábla 15 m kábla Dúfam, že to, čo ste chceli, ak to nie je vracať a budem robiť moje najlepšie nájsť niečo iné. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Palit Grafické karty Radeon 4850 Problem | Pablo15 | Procesory, základné dosky & RAM | 1 | 29. máj 2009 03:42 |
| HDMI 1080p Media Player (Memory Card / USB Flash disk / USB Prenosný HD) | Maxxbay | Všeobecné Hardware Chat | 3 | 29. apríla 2009 09:05 |
| Radeon 9800 Pro 256megabajt přehřívá - Nová grafická karta alebo Viac Chladenie? | BGA | Graphics Cards & Monitory | 14 | 11. marca 2009 00:31 |
| Moja "aktualizované" ATi Radeon HD Driver je zastaraný | Palačinka | Graphics Cards & Monitory | 1 | 22. februára 2009 19:15 |
| Otázka "grafické karty | deathsqad | Graphics Cards & Monitory | 4 | 20. februára 2008 04:03 |
| Thread Tools | |
| |