![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Може било ко помоћ? Треба да знате који кабл ја потреба за спајање картице на лцдтв и одржавати ХДМИ .. им у потрази за 10 мтр кабл где могу набавити по најбољој цени? много хвала |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Јесте ли сигурни да је 3860 картице? јер ја не могу пронаћи никакву са тим именом, нађе 3850 и 3870, али не и 3860 година. и ако могу да да линк на Вашу стварну картицу, да би вам олакшали сналажење.
| |||
| |||
| извињавамо м8 био словослагач - картица је ХД 3870 живели |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Наслов уредио за ыа тако има смисла
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| |||
| |||
| ок, ја ћу погледати да видим што су наочаре за ту картицу онда |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Палит Радеон 4850 Графичка картица Проблем | Пабло15 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 1 | 29 мај 2009 03:42 |
| ХДМИ 1080п Медиа Плаыер (Меморы Цард / УСБ Фласх Дриве / УСБ преносни ХД) | Максксбаы | Генерал Хардуаре Цхат | 3 | 29 април 2009 09:05 |
| Радеон 9800 Про 256МБ је прегрејавања - Нови Графичка картица или више хлађења? | БГА | Грапхицс Цардс & Мониторс | 14 | 11 март 2009 00:31 |
| Моје "ажуриране" АТИ Радеон ХД Возач је застарео | Палачинке | Грапхицс Цардс & Мониторс | 1 | 22 фебруар 2009 19:15 |
| Питање "графичке картице | деатхскад | Грапхицс Цардс & Мониторс | 4 | 20 фебруар 2008 04:03 |
| Тхреад Тоолс | |
| |