![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз не съм сигурен за това, което е GPU Предполагам това е NVidia GeForce 8500 GT в жена компютър. но, скорост на вентилатора показва малък червен пламък за GPU и между 55-60 градуса C. Мислех, че може би това не е достатъчно само въздушен поток със само две малки фенове и просто cramed пълен с жици. Мислех за пробиване на дупки директно в някои от графична карта и инсталиране на 80 мм. вентилатор. Ако го направя, трябва да я отварям, или не, или просто изпитание и грешка? компютъра е HP Палата Elite m9152p модел с Intell Q6600 процесор. вентилатора на графични карти работи добре. Също така, бр е свързан с HP w2408h Modell 24 "монитор. преработвателят е да се работи готино достатъчно. Благодаря за всяка Помощ / идеи! |
|
| |||
| |||
| Това е графика Обработка звено. Ако имате резервни PCI слот до графична карта, която може да отговарят на PCI вентилатор там, който се удари. Maplin продадете. Можете да получите също и няколко променлива скорост фенове с топлинни сензори, ако има воля навсякъде. Има ли вашата случай има разпоредба за повече фенове? Погледни вътре, по-нисък отпред, там често е фен грил там.
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| |||
| |||
| или имат спретнат с китка на кабелни връзки, неговото невероятно какъв ефект товар на разхвърлян кабели имат по вътрешна въздушния поток! макар и да бъде честен, 55-60c isn't да е зле за графични карти, нейната по-топло, но те по принцип Run hotter от процесори. аз добивам пламъка символ на моята gpu, както и, мисля, че е по-speedfan ориентирани около процесора и картон време, отколкото графики карти MCTW |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Температурата е наред.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ами, аз, че да оценим всички ценна информация. Вие хора предвиждат тук, на този форум! Аз нямам никакъв случай местата за инсталиране на феновете, но аз ще ООН кука всички PS. кабели и си маршрут тях и да направя, има един PCI слот, но то ще има друг PCI карта между него и графична карта предотвратяване директен въздушен поток от PCI карта с графика. и се дължи на IO. плоча дупки и отрязани-аута, не мога да rearange на PCI-карти за директен въздушен поток в цялата графична карта. Тя е имала компютър. повече от година, сега без никакви проблеми, това е така, може би той ще се оправи. Аз ще поддържа тесни око върху нея и rearange на окабеляване. Аз може да извади ножницата, че жици са групирани като мисля, че ще бъде в състояние да коригира тях за по-добър въздушен поток много лесно. Още веднъж, Благодаря за преподаване старо куче някои нови трикове! |
|
| |||
| |||
| Няма проблеми. Плюс това, не забравяйте, че като цяло могат да настроите предупреждение температури по тези програми за мониторинг.
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако тя беше вървят около 90-100 бездейства тогава трябва да се тревожите, 50в е нищо
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
| |||
| |||
| Слушайте въглерод и социален война, вашето време са добре. Промени: Докато аз знам, че имат малко по-различно GFX картата ми време, са 61, 60, 63, 63 (четири карти ефективно). И аз съм най-много на бездейства като получа. Те небе минало, че когато игра за 8 часа LOL. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Как да се провери какво Speed паметта ми се използва? | P5200 | Процесори, дънни платки & RAM | 11 | 17 Март 2009 10:00 |
| Speedstream модем, показващ не са свързани, компютърни, показващи се | ScottAU | В мрежа, модеми & VoIP | 1 | 9-ти септември 2008 15:56 |
| Нови Gfx карта пускат в полувреме Той Speed | marsay001 | Графика на карти & Монитори | 1 | 15 Jan 2008 16:20 |
| Работещи скорост от стария софтуер | davydoug | Общи Софтуер Чат | 7 | 4 януари 2008 03:16 |
| Power създаден проблем ... няма сигнал .... CPU фен продължава да работи на висока скорост ... | whitty | Общи Хардуер Чат | 4 | 2-ро Jan 2008 11:52 |
| Нишка Инструменти | |
| |