menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

Otáčky ventilátoru GPU program funguje mezi 55-60 C.

Reply

Thread Nástroje
Old 17.února 2009, 21:33
Člen Skupina

Default Otáčky ventilátoru GPU program funguje mezi 55-60 C.

Já nejsem jistá, co je GPU jsem předpokládat, že to Nvidia Geforce 8500 GT v manželky PC. , ale rychlost ventilátoru ukazuje malý červený plamen pro GPU a mezi 55-60 ° C. Myslel jsem, že snad existuje jen málo průtok vzduchu jen dvě malé fanoušky a právě cramed plné drátů. Myslel jsem, že o některých vrtání otvorů přímo naproti grafické kartě a instalaci 80 mm. větrák. Pokud ano, měla by ji vyhodit, nebo nebo jen pokusů a omylů? PC je HP Pavillion Elite m9152p model s Intell Q6600 procesoru. ventilátor na grafické karty je v pořádku. také, že počítač je připojen k HP w2408h modell 24 "monitor. procesoru se zdá být spuštěn v pohodě stačí. Díky za pomoc / nápady!
Old 18. února 2009, 04:30
Dárce Skupina

Jedná se o jednotky pro zpracování grafiky. Pokud máte náhradní PCI slotu vedle grafické kartě můžete vejít PCI tam ventilátor, který fouká ven. Maplin prodat. Můžete také získat několik ventilátorů s proměnlivou rychlostí tepelných čidel, pokud máte větrací kdekoliv. Má vaše případě mají ustanovení o více fanoušků? Podívejte se dovnitř, nižší přední, je často ventilátor gril tam.

Old 18.února 2009, 05:56
Člen Skupina

nebo mají uklízet s partou kabelových svazků, její úžasné, co účinek zatížení chaotický dráty mají na své vnitřní proudění vzduchu!

i když to byl upřímný, 55-60c isnt to špatné pro grafickou kartu, její trochu teplo, ale obecně běžet žhavější než procesory. Chápu plamene symbol na mé GPU stejně, myslím, že speedfan je více zaměřený kolem cpu a deska temps než grafické karty

MCTW
Old 18.února 2009, 08:36
Dárce Skupina

Teplota je v pohodě.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. "

Můj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Základní deska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Paměť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Chlazení:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Síť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operační systém (y):
Windows XP + 7
Old 18.února 2009, 08:36
Člen Skupina

No, já to určitě ocení veškeré cenné informace. Vám poskytne lidem tady na tomto fóru! Nemám žádné objekty nainstalovat případě fanoušky, ale budu un háku všechny PS. dráty a znovu je cesta a já mám jen jeden PCI slot, ale bude mít jinou PCI kartu mezi ní a grafické karty brání přímému proudění vzduchu z PCI kartu na grafiku. a vzhledem k IO. desku otvory a řezané-out, I can't rearange PCI-karet pro přímé proudění vzduchu v celé grafické kartě. Ona má na PC. během jednoho roku hned bez problémů tak snad to bude v pohodě. Budu bedlivě sledovat a rearange elektroinstalace. I mohou odstranit oplet, že dráty jsou seskupeny v co myslím, budu moci upravit pro lepší proudění vzduchu hodně jednodušší. Ještě jednou, děkujeme za výuku starého psa nové triky!
Old 18.února 2009, 11:14
Dárce Skupina

Žádné problémy. Plus, nezapomeňte, že můžete obvykle nastavit varování teploty na těchto monitorovacích programů.

Old 18.února 2009, 14:27
Moderátor skupiny

Kdyby to byl běh kolem 90-100 volnoběhu pak třeba netrápí, není nic 50c

Můj systém: Některé další milenku!

Processor (s):
E8500 E0@4.1Ghz (zásoby voltů)
Základní deska:
BIOSTAR TPower I45
Paměť RAM:
4 GB OCZ PC2-8500 Platina
Grafické karty (s):
X1950 Pro
Zvuková karta:
Pevný disk (y):
2
Optická mechanika (s):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Chlazení:
Big Typhoon VX
Síť / Internet:
Chorus / NTL 20MB
Monitor (s):
ACER X223W 22 "širokoúhlý 1680 x 105
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old 20.února 2009, 10:51
Dárce Skupina

Poslechnout Carbon a sociální Válčení, vaše temps jsou v pohodě.

Edit: I když vím, že mají poněkud odlišné GFX kartu, moje temps jsou 61, 60, 63, 63 (čtyři karty efektivně). A jsem na tak velkou volnoběhu as I get. Jsou obloze v minulosti, že i když hra pro 8 hodin lol.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Jak zjistit Speed Moje paměť se pohybuje? P5200 Procesory, základní desky & RAM 11 17. března 2009 10:00
Speedstream modem zobrazující není připojena, počítač je zobrazeno ScottAU Sítě, Modemy & VoIP 1 9. září 2008 15:56
Nové GFX karta Spouštení v polovině Je Speed marsay001 Graphics Cards & Monitory 1 15. ledna 2008 16:20
Rychlost jízdy starých software davydoug Obecné Software Chat 7 4. ledna 2008 03:16
Power problém ... no signál .... cpu větrák neustále běží na vysokou rychlost ... whitty Obecné Hardware Chat 4 2. ledna 2008 11:52
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.