μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Κάρτες Γραφικών & Monitors

Register

Ταχύτητα Fan Παρουσίαση GPU κινείται μεταξύ 55-60 C.

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 17 Φεβρουαρίου 2009, 21:33
Μέλος Ομάδα

Default Ταχύτητα Fan Παρουσίαση GPU κινείται μεταξύ 55-60 C.

Δεν είμαι σίγουρος για το τι είναι το GPU υπέθεσα ότι είναι η Nvidia Geforce 8500 GT με τη σύζυγο του υπολογιστή. αλλά, η ταχύτητα του ανεμιστήρα παρουσιάζει μια μικρή κόκκινη φλόγα για GPU και μεταξύ 55-60 βαθμούς C. Σκέφτηκα ότι υπάρχει απλώς δεν αρκεί ροή αέρα με δύο μόνο μικρές οπαδούς και μόνο cramed γεμάτο καλώδια. Σκέφτηκα μερικές τρύπες γεωτρήσεων άμεσα απέναντι από την κάρτα γραφικών και την εγκατάσταση 80 χιλιοστά. ανεμιστήρας. Αν το κάνω, θα πρέπει να είναι το πλήγμα, ή έξω ή απλά δοκιμή και σφάλμα; το PC είναι ένα HP Pavilion Elite m9152p μοντέλο με τη Intell Q6600 επεξεργαστή. ο ανεμιστήρας για την κάρτα γραφικών είναι εργάσιμη προστίμου. Επίσης, το PC είναι συνδεδεμένο σε HP w2408h Modell 24 "παρακολουθεί. ο επεξεργαστής φαίνεται να λειτουργεί αρκετά δροσερό. Ευχαριστώ για οποιαδήποτε βοήθεια / ιδέες!
Old 18 Φεβρουαρίου 2009, 04:30
Ομάδα Δωρητών

Είναι η Μονάδα Επεξεργασίας Γραφικών. Αν έχετε μια εφεδρική υποδοχή PCI δίπλα στην κάρτα γραφικών σας μπορούν να χωρέσουν ένα PCI fan εκεί, που κλείνει τα. Maplin πωλήσει ένα. Μπορείτε επίσης να πάρετε πολλά μεταβλητής ταχύτητας ανεμιστήρες με θερμική αισθητήρες, εάν έχετε εξαεριστικό πουθενά. Μήπως σας έχει οποιαδήποτε πρόβλεψη για περισσότερους οπαδούς; Κοιτάξτε στο εσωτερικό, με χαμηλότερο επίπεδο, υπάρχει συχνά ένα πλέγμα ανεμιστήρα εκεί.

Old 18 Φλεβάρη 2009, 05:56
Μέλος Ομάδα

ή έχουν βάλει τάξη σε μια ομάδα με καλώδιο δεσμούς, την εκπληκτική τι αποτέλεσμα φορτίο βρώμικο σύρματα έχουν για σας εσωτερική ροή αέρα!

αν και για να είμαστε ειλικρινείς, 55-60γ isn't στην κακή για μια κάρτα γραφικών, το λίγο ζεστό, αλλά γενικά τρέχουν πιο θερμές από τους μεταποιητές. Έχω την φλόγα σύμβολο για την gpu μου και, νομίζω speedfan είναι περισσότερο προσανατολισμένη γύρω cpu temps και του σκάφους από κάρτες γραφικών

MCTW
Old 18 Φλεβάρη 2009, 08:36
Ομάδα Δωρητών

Η θερμοκρασία είναι εντάξει.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "

Το σύστημά μου: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Μνήμες:
2GB Patriot Extreme Performance
Κάρτα γραφικών (ες):
PNY 8800GTS 320MB
Κάρτα Ήχου:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Υπόθεση / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Ψύξη:
4x-120 χιλιοστά Yate Loon + 200 χιλιοστών κορυφή
Network / Internet:
Qwest
Monitor (ες):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old 18 Φλεβάρη 2009, 08:36
Μέλος Ομάδα

Λοιπόν, είμαι σίγουρος ότι κάνετε εκτιμήσουν τα πολύτιμα στοιχεία. σας παρέχουν οι άνθρωποι εδώ σε αυτό το φόρουμ! Δεν έχω καμία περίπτωση χώρους για την εγκατάσταση αλλά οπαδούς, θα un γάντζο όλα τα PS. σύρματα και νέα διαδρομή τους και να κάνω έχει μία υποδοχή PCI, αλλά, θα έχουμε άλλη μια PCI κάρτα μεταξύ, και η κάρτα γραφικών πρόληψη άμεση ροή αέρα από την κάρτα PCI με τα γραφικά. και λόγω του IO. διάτρητη πλάκα και κομμένα-outs, δεν μπορώ να το rearange pci κάρτες για άμεση ροή αέρα σε ολόκληρη την κάρτα γραφικών. είχε τον υπολογιστή. πάνω από ένα χρόνο τώρα, δεν προκύπτουν προβλήματα με αυτό, ίσως θα είναι μια χαρά. Θα παρακολουθούμε προσεκτικά και rearange την καλωδίωση. Θα μπορεί να αποσύρει από την θήκη που τα σύρματα ομαδοποιούνται ως νομίζω, θα είμαι σε θέση να τις προσαρμόζει για καλύτερη ροή αέρα πολύ ευκολότερη. Για μια ακόμη φορά, ευχαριστούμε για τη διδασκαλία ενός παλιού σκύλος κάποια νέα κόλπα!
Old 18 Φλεβάρη 2009, 11:14
Ομάδα Δωρητών

Δεν προβλήματα. Επίσης, μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να ρυθμίσετε την προειδοποίηση γενικότερα θερμοκρασίες για την παρακολούθηση αυτών των προγραμμάτων.

Old 18 Φλεβάρη 2009, 14:27
Συντονιστής Ομάδας

Αν ήταν περίπου 90-100 λειτουργία αδράνειας, τότε θα πρέπει να ανησυχούν, δεν είναι τίποτα 50γ

Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!

Processor (s):
E8500 E0@4.1Ghz (stock volts)
Motherboard:
BIOSTAR TPower I45
Μνήμες:
4GB OCZ PC2-8500 PLATINUM
Κάρτα γραφικών (ες):
X1950 Pro
Κάρτα Ήχου:
Hard Drive (s):
2
Optical Drive (s):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Υπόθεση / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Ψύξη:
Big Typhoon VX
Network / Internet:
Χορωδίες / NTL 20MB
Monitor (ες):
ACER X223W 22 "Widescreen 1680 x 105
Operating System (s):
Windows 7 64bit Ultimate
Old 20 Φεβρουαρίου του 2009, 10:51
Ομάδα Δωρητών

Ακούστε Carbon και Κοινωνικής Πολέμου, temps σου είναι μια χαρά.

Edit: Αν και γνωρίζω ότι έχει μια ελαφρώς διαφορετική GFX κάρτα, temps μου είναι 61, 60, 63, 63 (τέσσερα φύλλα αποτελεσματικά). Και είμαι τόσο πολύ σε μια κατάσταση αδράνειας που έχω. Οι ουρανό παρελθόν ότι όταν θ παιχνίδι για 8 ώρες lol.
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.