![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nisam siguran za ono što je sam preuzeo GPU on je Nvidia Geforce 8500 GT u žene PC. ali, brzina ventilatora pokazuje malo crveni plamen za GPU i između 55-60 stupnjeva C. Mislio sam da možda postoji jednostavno nije dovoljno protoka zraka sa samo dvije male navijače i samo cramed puna žica. Mislio sam o nekim bušenje rupa direktno preko puta od grafike kartice i instalirate jedan 80mm. obožavatelj. Ako sam to, trebali bi ga utjerati ili van ili samo suđenje i pogreške? PC je HP Paviljon Elite m9152p model sa Intell Q6600 procesor. ventilatora na grafičkom karticom radi fino. Također, pc je spojen na jedan HP w2408h Modell 24 "monitor. procesor čini se da je trčanje svjež dovoljno. Hvala za bilo kakvu pomoć / ideje! |
|
| |||
| |||
| To je Graphics Processing Unit. Ako imate rezervni PCI utor do grafičkom karticom možete pričvršćenje PCI navijač ima, koji puše vani. Maplin prodati jednu. Također možete dobiti nekoliko varijabilne brzine fanova s termalnim senzorima ako imate nigdje oduška. Da li vaš slučaj su rezerviranja za sve fanove? Pogledajte iznutra, niže front, tamo je često fan grill tamo.
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
|
| |||
| |||
| ili imaju pospremiti sa hrpa od kabelske veze, što je njen zadivljujući efekt teret u neredu žice imaju na vaše unutarnje protok zraka! iako da budem iskren, 55-60c da nije loše za grafičke kartice, njen pomalo tople, ali su uglavnom pokrenuti hotter nego procesora. ja dobiti plamen simbol na moj GPU te, mislim da je više orijentirana speedfan oko CPU i kartona temps od grafičke kartice MCTW |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Temperatura je u redu.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Pa, ja to sigurno cijeniti svi vrijedne informacije. ti ljudi dati ovdje na ovom forumu! Nemam mjesta za instalaciju slučaju fanove, ali ja ću un zakačaljka sve PS. žice i ponovno ih rute i JA dont imati jedan PCI utor, ali da će imati još jednu PCI karticu između njega i grafičkom karticom sprečava direktna protok zraka od PCI karticu za grafiku. te s obzirom na IO. tanjur i izrezati rupa-izlasci, ne mogu rearange PCI kartice za direktni protok zraka preko grafičke kartice. ona je imala računalo. više od godinu dana bez problema sada je tako, možda će biti u redu. JA htijenje držati oko na blizak i rearange na ožičenje. JA svibanj uklonite poklopac da žice su grupirani u što ja mislim, ja ću biti u mogućnosti prilagoditi ih za bolji protok zraka puno lakše. Još jednom, Hvala za podučavanje stari pas neke nove trikove! |
|
| |||
| |||
| Nema problema. Plus, ne zaboravite da možete prilagoditi opcenito upozoravaju na ovim temperaturama praćenje programa.
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ako je to trčanje oko 90-100 neprisutan onda bi trebao biti zabrinut, nije ništa 50c
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| |||
| |||
| Poslušajte Carbon i socijalne ratovanja, vaš temps su u redu. Edit: Iako znam da imam malo drugačiji GFX kartica, moje su temps 61, 60, 63, 63 (četiri kartice efektivno). I ja sam na koliko je miruje kao JA dobiti. Oni koji sky prošlosti kada sam igru za 8 sati lol. |