kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Grafikus kártyák és monitorok

Register

Speed Fan Showing GPU Futás között 55-60 C.

Reply

Téma eszközök
Old Február 17, 2009, 21:33
Csoport tagja

Default Speed Fan Showing GPU Futás között 55-60 C.

Nem vagyok biztos, amit a GPU nem feltételeztem, hogy az Nvidia Geforce 8500 GT a feleség számítógépen. , de a ventilátor sebességét mutatja, egy kis piros láng a GPU és a 55-60 fok C. Azt hittem, talán ott, csak nem elég levegőáram csak két kis ventilátorok és csak cramed teli drótok. Gondoltam valami drilling holes közvetlenül át a grafikus kártya és a telepítés egy 80mm. rajongó. Ha igen, ha azt a csapást, vagy, vagy csak a tárgyalás és a hiba? A PC egy HP Pavilion Elite m9152p modell az Intell Q6600 processzort. A ventilátor a grafikus kártya működik jól. is, a számítógép csatlakoztatva van egy HP w2408h modell 24 "monitor. a feldolgozó úgy tűnik, hogy működik cool enough. Thanks for any help / ideas!
Old 18. február 2009, 04:30
Donor Group

Ez a Graphics Processing Unit. Ha van egy tartalék PCI slot mellett a grafikus kártya is illeszkedik a PCI rajongója van, ami fúj ki. Maplin eladni egy. Azt is kap néhány változtatható sebességű ventilátorok termikus érzékelők, ha van egy lyuk sehova. Az Ön esetében is rendelkezni több rajongó? Nézz be, az alacsonyabb elülső, ott gyakran az a fan grill ott.

Old Február 18, 2009, 05:56
Csoport tagja

vagy van kitakarít egy csomó kábel kapcsolatok, az elképesztő, milyen hatással terhelést messy vezetékek vannak a saját belső levegő!

bár hogy őszinte legyek, 55-60c isnt a rossz egy grafikus kártya, annak egy kicsit meleg, de általában fuss forróbb, mint a feldolgozók. I get a láng szimbólum GPU én is úgy gondolom, speedfan inkább orientált körüli CPU és fórumon temps mint grafikus kártyák

MCTW
Old Február 18, 2009, 08:36
Donor Group

A hőmérséklet finom.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.

My System: 日夏子

Processzor (ok):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Alaplap:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memória:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafikus kártya (k):
PNY 8800GTS 320MB
Hangkártya:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Merevlemez (ek):
80GB + 500GB
Optikai meghajtó (k):
2x SATA
Case / tápegység:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hűtés:
4x Yate 120mm-200mm Loon + top
Hálózat / Internet:
Qwest
Monitor (ok):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operációs rendszer (ek):
Windows XP + 7
Old Február 18, 2009, 08:36
Csoport tagja

Nos, én biztos nem értékeljük az összes fontos információ. ha az emberek rendelkeznek itt ezen a fórumon! Nincsenek helyek telepítése esetén rajongók, de én un horog a PS. vezetékek, és újra úton, és én egy PCI slot, de ez még egy PCI kártya között, és a grafikus kártya közvetlen megelőzése levegőáram a PCI kártya a grafika. valamint amiatt, hogy az IO. táblát, és lyukakat vágva fennakadások, nem rearange a PCI-kártyák közvetlen levegőáram keresztül a grafikus kártya. Ő volt a számítógéphez. több mint egy éve nem probléma igen, talán ez lesz. Én folyamatosan szoros figyelemmel rearange, és a kábelezés. Lehet, távolítsuk el a hüvely, hogy a vezetékek vannak csoportosítva, mint azt hiszem, tudok majd állítsuk be őket a jobb légáramlást sokkal könnyebb. Ismét köszönet a tanítás régi kutya néhány új trükköt!
Old Február 18, 2009, 11:14
Donor Group

Nem probléma. Ráadásul, ne felejtsük el, hogy akkor általában a figyelmeztetés beállításához hőmérséklete e megfigyelési programok.

Old Február 18, 2009, 14:27
Moderátor Csoport

Ha ez működik mintegy 90-100 alapteljesítmény akkor kell aggódott, 50c semmi

My System: Néhány más lover!

Processzor (ok):
E8500 E0@4.1Ghz (raktáron volt)
Alaplap:
BIOSTAR TPower I45
RAM memória:
4GB OCZ PC2-8500 PLATINA
Grafikus kártya (k):
X1950 Pro
Hangkártya:
Merevlemez (ek):
2
Optikai meghajtó (k):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / tápegység:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Hűtés:
Big Typhoon VX
Hálózat / Internet:
Chorus / NTL 20MB
Monitor (ok):
ACER X223W 22 "Widescreen 1680 x 105
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old Február 20, 2009, 10:51
Donor Group

Hallgassa meg Carbon és Szociális Warfare, a temps vannak.

Edit: Bár tudom, hogy egy kissé eltérő Gfx kártya, az én temps a 61, 60, 63, 63 (négy kártyát hatékonyan). És én vagyok, annyi az üresjárat, mint én. Ezek ég múltban, amikor én 8 óra játék lol.
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.