פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > כרטיסי מסך & Monitors

Register

מהירות מניפה מציג GPU פועל בין 55-60 C.

Reply

שרשרת כלים
Old 17 פבואר 2009, 21:33
חבר קבוצת

Default מהירות מניפה מציג GPU פועל בין 55-60 C.

אני לא בטוח מה אני להניח GPU הוא זה של Nvidia Geforce 8500 GT של אשתו של המחשב. אבל, מהירות המאוורר עולה קצת אדום הלהבה עבור GPU בין 55-60 מעלות C. חשבתי אולי יש פשוט לא מספיק זרימת האוויר רק עם שני מעריצים קטן ופשוט cramed מלא חוטים. חשבתי על התעמלות כמה חורים מול ישירות את כרטיס המסך והתקנה של 80mm. מאוורר. אם אני רוצה, זה צריך לנשוף פנימה, או החוצה או סתם נסוי וטעיה? המחשב הוא HP אפדן עילית m9152p דגם עם מעבד Intell Q6600. המאוורר על כרטיס המסך הוא עובד בסדר גמור. כמו כן, המחשב מחובר ל HP w2408h modell 24 "לפקח. המעבד נראה מגניב להופיע מספיק. תודה על כל העזרה / רעיונות!
Old 18 פברואר 2009, 04:30
קבוצת תורמים

זהו יחידת עיבוד גרפיקה. אם יש לך חילוף PCI משבצת שליד כרטיס המסך אתה יכול להתאים את PCI אוהד שם, אשר מכות החוצה. Maplin למכור אחד. אתה יכול גם לקבל כמה אוהדים מהירות משתנה עם חיישנים תרמית אם יש מקום פורקן. האם במקרה שלך יש הוראה לכל יותר אוהדים? תראה בפנים, הקדמי התחתון, יש לעיתים קרובות אוהד לצלות שם.

Old 18 פבואר 2009, 05:56
חבר קבוצת

או שיש לך לנקות ולסדר עם חבורה של כבל הקשרים שלה מדהים איזה אפקט של טעינת מלוכלך על חוטי airflow הפנימי שלך!

אם כי כדי להיות כנים, 55-60c ל isn't רע עבור כרטיס המסך, את קצת חם, אבל הם בדרך כלל מפעילים יותר hotter מעבדים. אני מקבל את האש על סמל gpu שלי גם, אני חושב speedfan הוא מכוון יותר סביב CPU ובחבר הנאמנים temps מאשר כרטיסי מסך

MCTW
Old 18 פבואר 2009, 08:36
קבוצת תורמים

את הטמפרטורה היא בסדר גמור.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. "

המערכת שלי: 日夏子

מעבד (ים):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
לוח האם:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
זיכרון RAM:
2GB פטריוט ביצועי אקסטרים
כרטיס מסך (S):
PNY 8800GTS 320MB
כרטיס קול:
Sound Blaster Xtremegamer 7.1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
כונן אופטי (S):
2x SATA
Case / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Cooling:
4x-120mm Yate טבלן + 200mm הדף
רשת / אינטרנט:
Qwest
צג (S):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
מערכת הפעלה (S):
ב-Windows XP + 7
Old 18 פבואר 2009, 08:36
חבר קבוצת

ובכן, אני בהחלט מעריך כל מידע בעל ערך. אנשים כאן לספק לך על זה בפורום! אין לי שום מקומות להתקין מקרה אוהדים אבל, אני מוכן לבטל את כל צנורה נ.ב.. חוטי התוואי אותם מחדש ואני צריך לעשות חריץ PCI אחד אבל, זה יהיה אחרת, בין כרטיס PCI, אותו ואת כרטיס המסך מניעת זרימת אוויר ישירה מ PCI כרטיס הגרפיקה. ובשל את IO. צלחת חורים ופצע-outs, אני לא יכול rearange של כרטיסי PCI-עבור ישיר זרימת האוויר על פני כרטיס המסך. היא היתה המחשב. למעלה משנה ללא בעיות עכשיו, אז אולי זה יהיה בסדר. אני יהיה לפקח מקרוב על אותו rearange את תיול. אני יכול להסיר את מעטה כי חוטי מקובצים כ אני חושב, אני יוכל להתאים אותם לשיפור זרימת האוויר הרבה יותר קל. שוב, תודה על הוראה ישנה כלב כמה טריקים חדשים!
Old 18 פבואר 2009, 11:14
קבוצת תורמים

אין בעיות. בנוסף, אל תשכח שאתה בדרך כלל יכול להתאים את האזהרה טמפרטורות הפיקוח על תוכניות אלה.

Old 18 פבואר 2009, 14:27
מנהל קבוצת

אם זה היה לרוץ סביב 90-100 בטיל אז אתה צריך להיות מודאג, שום דבר 50c

המערכת שלי: מאהב אחר!

מעבד (ים):
E8500 E0@4.1Ghz (stock volts)
לוח האם:
BIOSTAR TPower I45
זיכרון RAM:
4GB OCZ PC2-8500 פלטינה
כרטיס מסך (S):
X1950 Pro
כרטיס קול:
Hard Drive (s):
2
כונן אופטי (S):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Cooling:
ביג טיפון VX
רשת / אינטרנט:
מקהלה / NTL 20MB
צג (S):
Acer X223W 22 "WIDESCREEN 1680 × 105
מערכת הפעלה (S):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old 20 פבואר 2009, 10:51
קבוצת תורמים

תקשיב Carbon וחברתיים מלחמתית, temps שלך הם בסדר גמור.

עריכה: למרות שאני יודע יש לי קצת שונה GFX הזהות שלי temps הם 61, 60, 63, 63 (ארבעה כרטיסי ביעילות). ואני כל כך בבית של נפוש כפי שאני מקבל. הם שמים את זה בעבר, כאשר אני משחק 8 שעות LOL.
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.