mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Graphics Cards & Monitors

Register

Speed Fan Rāda GPU kursē starp 55-60 C.

Reply

Thread Tools
Old Februāris 17, 2009, 21:33
Loceklis

Default Speed Fan Rāda GPU kursē starp 55-60 C.

Es neesmu pārliecināts par to, ko GPU ir es pieņemts, tas nVidia GeForce 8500 GT ar sievas PC. bet ātrums ventilatora rāda mazu sarkanu liesmas uz GPU un starp 55-60 ° C. Es domāju, varbūt tur vienkārši nav pietiekami daudz gaisa plūsmu tikai ar diviem maziem ventilatoriem un tikai cramed pilns ar vadiem. Es domāju par urbšana kādu caurumu tieši pretī grafikas karti un instalēšanu 80mm. ventilators. Ja man būtu tā trieciens, vai izīrē vai tikai izmēģinājumu un kļūdu? PC ir HP Pavilion Elite m9152p modeli ar Intell Q6600 procesoru. ventilatoru grafikas karte strādā labi. arī dators ir savienots ar HP w2408h modell 24 "monitoru. procesors, šķiet, darbojas atdzist pietiek. Thanks for any help / idejas!
Old Februāris 18, 2009, 04:30
Donors Group

Tas ir Graphics Processing Unit. Ja jums ir rezerves PCI slots blakus grafikas karti var ietilpt PCI ventilators tur, kas sitieniem out. Maplin pārdot vienu. Jūs varat arī saņemt vairākas mainīga ātruma ventilatoriem ar siltuma sensoriem, ja Jums ir vent jebkur. Vai jūsu gadījumā ir paredzēta vairāk fanu? Meklēt iekšpusē, priekšējā apakšstilba bieži vien ventilators grils tur.

Old Februāris 18, 2009, 05:56
Loceklis

vai uzkopt ar ķekars kabeļu saites, tās apbrīnojamo kāda ietekme ir netīrs vadu slodze ir uz jūsu iekšējā gaisa plūsmu!

kaut gan ja godīgi, 55-60c isn't sliktu par grafiskā karte, tā nedaudz silts, bet tie parasti darbojas karstāka nekā pārstrādātājiem. Man liesmas simbols uz manu GPU, kā arī, es domāju, ka speedfan ir vairāk orientēts ap cpu un kartons temps nekā Grafiskās kartes

MCTW
Old Februāris 18, 2009, 08:36
Donors Group

Temperatūra ir labi.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. "

Mana sistēma: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (s):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Dzesēšana:
4x 120mm Yate-Loon + 200mm tops
Tīkla / Internets:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old Februāris 18, 2009, 08:36
Loceklis

Nu, es pārliecināts do novērtēt visu vērtīgo info. jūs cilvēki sniedz šeit šajā forumā! Man nav nekādas vietas, lai instalētu gadījumā fans, bet es un āķis visiem PS. stieples un no jauna maršruta tos un man ir viena pci slotā, bet tas ir cita PCI karti starp to un grafikas karte novērstu tiešu gaisa plūsma no pci kartes grafiku. un dēļ IO. plate caurumi un cut-outs, es nevaru rearange PCI-cards tiešai gaisa plūsmai pāri grafikas karte. viņa ir bijusi datora. vairāk nekā gadu, tagad bez problēmām, jā, varbūt būs labi. Es paturēt redzeslokā, un rearange vadu. I var noņemt apvalku, ka vadi ir sagrupētas kā es domāju, man būs iespēja pielāgot tos, lai uzlabotu gaisa plūsmu, daudz vieglāk. Vēlreiz Paldies par mācību vecs suns dažas jaunas viltībiņas!
Old Februāris 18, 2009, 11:14
Donors Group

Nekādu problēmu. Plus, neaizmirstiet, ka jūs varat vispār pielāgot brīdinājuma temperatūras uz šo uzraudzības programmām.

Old Februāris 18, 2009, 14:27
Moderator Group

Ja tas darbojas aptuveni 90-100 idle tad Jums ir norūpējies, 50.c nav nekas

Mana sistēma: Daži citi lover!

Processor (s):
E8500 E0@4.1Ghz (stock volti)
Motherboard:
BIOSTAR TPower I45
RAM Operatīvā atmiņa:
4GB OCZ PC2-8500 PLATINUM
Graphics Card (s):
X1950 Pro
Sound Card:
Hard Drive (s):
2
Optical Drive (s):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Dzesēšana:
Big Typhoon VX
Tīkla / Internets:
Koris / NTL 20MB
Monitor (s):
ACER X223W 22 "WIDESCREEN 1680 × 105
Operating System (s):
Windows 7 64bit Ultimate
Old Februāris 20, 2009, 10:51
Donors Group

Klausīties Carbon un sociālo karadarbība, jūsu temps labi.

Edit: Lai gan es zinu, ir nedaudz atšķirīga GFX karti, mans temps ir 61, 60, 63, 63 (četras kārtis efektīvi). Un es esmu pie tik daudz no tukšgaitas, kā man. Tās debesis pagātnē, kad es spēli 8 stundas lol.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.