![]() |
|
| |||
| |||
| Es neesmu pārliecināts par to, ko GPU ir es pieņemts, tas nVidia GeForce 8500 GT ar sievas PC. bet ātrums ventilatora rāda mazu sarkanu liesmas uz GPU un starp 55-60 ° C. Es domāju, varbūt tur vienkārši nav pietiekami daudz gaisa plūsmu tikai ar diviem maziem ventilatoriem un tikai cramed pilns ar vadiem. Es domāju par urbšana kādu caurumu tieši pretī grafikas karti un instalēšanu 80mm. ventilators. Ja man būtu tā trieciens, vai izīrē vai tikai izmēģinājumu un kļūdu? PC ir HP Pavilion Elite m9152p modeli ar Intell Q6600 procesoru. ventilatoru grafikas karte strādā labi. arī dators ir savienots ar HP w2408h modell 24 "monitoru. procesors, šķiet, darbojas atdzist pietiek. Thanks for any help / idejas! |
|
| |||
| |||
| Tas ir Graphics Processing Unit. Ja jums ir rezerves PCI slots blakus grafikas karti var ietilpt PCI ventilators tur, kas sitieniem out. Maplin pārdot vienu. Jūs varat arī saņemt vairākas mainīga ātruma ventilatoriem ar siltuma sensoriem, ja Jums ir vent jebkur. Vai jūsu gadījumā ir paredzēta vairāk fanu? Meklēt iekšpusē, priekšējā apakšstilba bieži vien ventilators grils tur.
__________________ Es domāju, ka es esmu parakstu, tātad es eksistēju! Es uzskatu, ka lielāku to ir mani kā paraksts ... |
|
| |||
| |||
| vai uzkopt ar ķekars kabeļu saites, tās apbrīnojamo kāda ietekme ir netīrs vadu slodze ir uz jūsu iekšējā gaisa plūsmu! kaut gan ja godīgi, 55-60c isn't sliktu par grafiskā karte, tā nedaudz silts, bet tie parasti darbojas karstāka nekā pārstrādātājiem. Man liesmas simbols uz manu GPU, kā arī, es domāju, ka speedfan ir vairāk orientēts ap cpu un kartons temps nekā Grafiskās kartes MCTW |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Temperatūra ir labi.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Nu, es pārliecināts do novērtēt visu vērtīgo info. jūs cilvēki sniedz šeit šajā forumā! Man nav nekādas vietas, lai instalētu gadījumā fans, bet es un āķis visiem PS. stieples un no jauna maršruta tos un man ir viena pci slotā, bet tas ir cita PCI karti starp to un grafikas karte novērstu tiešu gaisa plūsma no pci kartes grafiku. un dēļ IO. plate caurumi un cut-outs, es nevaru rearange PCI-cards tiešai gaisa plūsmai pāri grafikas karte. viņa ir bijusi datora. vairāk nekā gadu, tagad bez problēmām, jā, varbūt būs labi. Es paturēt redzeslokā, un rearange vadu. I var noņemt apvalku, ka vadi ir sagrupētas kā es domāju, man būs iespēja pielāgot tos, lai uzlabotu gaisa plūsmu, daudz vieglāk. Vēlreiz Paldies par mācību vecs suns dažas jaunas viltībiņas! |
|
| |||
| |||
| Nekādu problēmu. Plus, neaizmirstiet, ka jūs varat vispār pielāgot brīdinājuma temperatūras uz šo uzraudzības programmām.
__________________ Es domāju, ka es esmu parakstu, tātad es eksistēju! Es uzskatu, ka lielāku to ir mani kā paraksts ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja tas darbojas aptuveni 90-100 idle tad Jums ir norūpējies, 50.c nav nekas
|
| |||
| |||
| Klausīties Carbon un sociālo karadarbība, jūsu temps labi. Edit: Lai gan es zinu, ir nedaudz atšķirīga GFX karti, mans temps ir 61, 60, 63, 63 (četras kārtis efektīvi). Un es esmu pie tik daudz no tukšgaitas, kā man. Tās debesis pagātnē, kad es spēli 8 stundas lol. |