![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Nie jestem na pewno, co jest GPU I założyć jest to nVidia GeForce 8500 GT w żony komputera. , ale prędkość wentylatora pokazuje nieco czerwony płomień na GPU oraz pomiędzy 55-60 stopni C. myślałem może nie tylko nie wystarcza powietrza z dwóch małych wentylatorów i tylko cramed pełnym drutów. Myślałem o kilku otworów wiertniczych bezpośrednio z całej karty graficznej i instalowania 80mm. wentylator. Jeśli nie, powinno to cios, lub obecnie lub prób i błędów? PC jest HP Pavilion Elite m9152p modelu z procesorem Intell Q6600. wentylator na kartę graficzną działa poprawnie. Ponadto, komputer jest podłączony do HP w2408h modell 24 "monitor. procesora wydaje się być uruchomiony wystarczająco cool. Thanks for any help / pomysłów! |
|
| |||
| |||
| Jest Graphics Processing Unit. Jeśli masz wolny slot PCI obok karty graficznej można dopasować PCI wentylatora tam, który wieje obecnie. Maplin sprzedać jedną. Można również uzyskać kilka zmiennej prędkości wentylatorów z czujników termicznych, jeśli mają upust w dowolnym miejscu. Czy razie przewidzieć więcej fanów? Zajrzyj do środka, niższe przodu, często istnieje fan grill tam.
__________________ Myślę, że mam podpis, dlatego też istnieje! Wierzę, że jest wyższy ma mnie jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| lub mają uprzątać z wiązka kabli więzi, its amazing what a efekt obciążeniem messy drutów na wewnętrzne powietrza! chociaż być szczery, 55-60C isnt złych dla karty graficznej, jej trochę ciepła, ale ogólnie uruchomić hotter niż procesory. I get symbol łatwopalności mój GPU oraz, myślę speedfan jest bardziej zorientowany na pokładzie procesora i kart graficznych niż temps MCTW |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Temperatura jest w porządku.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Cóż, na pewno to doceni wszystkie cenne informacje. Ci ludzie dostarczają tu na tym forum! Nie mam miejsca do zainstalowania przypadku fanów, ale będę un hakiem wszystkich PS. Druty i ponowne ich trasy i zrobić posiada jeden slot PCI, ale będzie musiał między innym pci karta, to karta graficzna i zapobieganie bezpośredniemu przepływu powietrza z pci karty graficznej. oraz ze względu na IO. tablicy otworów i cut-outs, nie mogę rearange PCI-kartki do bezpośredniego przepływu powietrza w całej karty graficznej. Ona miała komputera. w ciągu roku bez problemów tak, to może będzie dobrze. Będę bacznie obserwować i rearange instalacji elektrycznej. I może usunąć pochwy, że kable są pogrupowane w jak myślę, będę mógł w celu dostosowania ich do lepszego przepływu powietrza o wiele łatwiejsze. Po raz kolejny, Thanks for nauczania starego psa nowych sztuczek! |
|
| |||
| |||
| Bez problemów. Ponadto nie można zapominać, że generalnie dostosować ostrzeżenie monitorowania temperatury w tych programach.
__________________ Myślę, że mam podpis, dlatego też istnieje! Wierzę, że jest wyższy ma mnie jako podpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeśli to działa około 90-100 bezczynności następnie należy się martwić, to nic 50c
www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() My System: Niektóre inne kochanka!
|
|
| |||
| |||
| Słuchaj węgla i Społecznej Warfare, twój czas jest w porządku. Edit: Chociaż wiem, mam nieco inny GFX karty, mój czas to 61, 60, 63, 63 (cztery karty skutecznie). I jestem na tyle na biegu jałowym, jak mogę uzyskać. One niebo przeszłości, że kiedy gra dla 8 godzin lol. |
![]() |
|
| Zakładki |