![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nu sunt sigur de ceea ce a GPU este am asumat-o de la NVIDIA GeForce 8500 GT în soţia lui PC. dar, viteza ventilatorului arată un pic de culoare roşie flacără pentru GPU şi între 55-60 grade C. am gândit că poate nu e de ajuns pur si simplu nu a fluxului de aer, cu doar două ventilatoare mici şi doar cramed plin de fire. M-am gândit la nişte găuri de foraj, direct de la peste placă grafică şi instalarea unei 80mm. distracţie. Dacă o fac, ar trebui să explodeze în, sau pur si simplu sau în judecată şi eroare? PC-ul este un HP Pavilion Elite m9152p model cu Intell Q6600 procesor. ventilatorul de pe placă grafică de lucru este în regulă. de asemenea, PC-ul este conectat la un HP w2408h Modell 24 "monitor. procesorul pare a fi difuzate destul de cool. Multumesc pentru orice ajutor / idei! |
|
| |||
| |||
| Este unitatea de procesare grafica. Dacă aveţi un slot PCI liber alaturi de placă grafică aveţi posibilitatea să se potrivesc cu un ventilator PCI acolo, care suflă afară. Maplin vinde o. De asemenea, puteţi obţine mai multe viteză variabilă fani termice cu senzori, dacă aveţi un orificiu oriunde. Este cazul dvs. au nici o dispoziţie pentru mai multe fani? Uita-te in interior, mai mic faţă, nu este de multe ori un fan gratar acolo.
__________________ Cred că am o semnătură, de aceea am exista! Cred că o mai mare fiind a-mi ca o semnatura ... |
|
| |||
| |||
| sau au o pune în ordine, cu o mulţime de legături prin cablu, sa uimitor ce efect o gramada de fire murdară au pe interne airflow! cu toate că pentru a fi sinceri, 55-60c isnt la rau pentru o placă grafică, ei un pic de cald, dar au în general rula mai fierbinte decât procesoare. M-am flacara simbol pe GPU, de asemenea, cred că este mai mult orientata spre speedfan jurul procesorului şi bord temps de carduri de grafica MCTW |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Temperatura este de bine.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ei bine, eu sigur nu apreciem toate valoroase info. oameni ai oferi aici pe acest forum! Eu nu am nici un caz de locuri pentru a instala fani, dar, voi un cârlig toate PS. fire si re traseu şi le fac au un slot PCI, dar, va avea un alt PCI între aceasta şi grafică de carte prevenirea direct fluxul de aer de la PCI la grafică. şi ca urmare a IO. placă de găuri şi cut-out, nu pot rearange PCI-directe pentru carduri de debit de aer în întreaga placă grafică. ea a avut PC. peste un an, fără probleme de acest lucru, poate că va fi bine. I se va ţine un ochi pe ea aproape şi rearange de cabluri. S-ar putea elimina teaca că firele sunt grupate în aşa cum cred eu, voi fi capabil să se adapteze mai bine pentru ei un debit de aer mult mai uşor. Încă o dată, mulţumim pentru predarea unei vechi câine unele noi trucuri! |
|
| |||
| |||
| Nu probleme. Plus, nu uitaţi că în general puteţi regla temperatura de avertizare cu privire la aceste programe de monitorizare.
__________________ Cred că am o semnătură, de aceea am exista! Cred că o mai mare fiind a-mi ca o semnatura ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dacă era să fie difuzate în jur de 90-100 inactiv atunci ar trebui să fie îngrijorat, 50c este nimic
www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() Sistemul meu: Unele alte lover!
|
|
| |||
| |||
| Asculta de carbon şi Social Războiul, temps dvs. sunt în regulă. Edit: In timp ce ştiu eu avea un uşor diferite GFX carte, mi temps sunt 61, 60, 63, 63 (patru carduri de eficient). Şi eu sunt la fel de mult de mers în gol ca o sa iau. Ei cer trecut că, atunci când i joc pentru 8 ore lol. |