мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Грапхицс Цардс & Мониторс

Register

Спеед Фан Приказујем ГПУ Руннинг Између 55-60 Ц.

Reply

Тхреад Тоолс
Old 17. Мар 2009, 21:33
Мембер Гроуп

Default Спеед Фан Приказујем ГПУ Руннинг Између 55-60 Ц.

Нисам сигуран за оно што је сам преузео ГПУ он је НВИДИА ГеФорце 8500 ГТ у жене ПЦ. ипак, брзина вентилатора показује мало црвени пламен за ГПУ и између 55-60 степени Ц. Мислио сам да можда постоји једноставно није довољно протока ваздуха са само две мале навијаче и само црамед пуна жица. Мислио сам о неким бушење рупа директно преко пута од графике картице и инсталирате један 80мм. обожаватељи. Ако сам то, требало би га утјерати или ван или само суђење и грешке? ПЦ је ХП Павиљон Елите м9152п модел са Интелл К6600 процесор. вентилатора на графичком картицом ради фино. Такође, пц је спојен на један ХП у2408х Моделл 24 "монитор. Процесор чини се да је трчање хладан довољно. Хвала за било какву помоћ / идеје!
Old 18. фебруар 2009, 04:30
Донаторска Група

То је Грапхицс Процессинг Унит. Ако имате резервни ПЦИ слот до графичком картицом можете причвршћење ПЦИ навијач има, који пуше вани. Маплин продати једну. Такође можете добити неколико варијабилном брзине фанови са термалним сензорима ако имате нигде одушка. Да ли ваш случај су резервисања за све фанове? Погледајте изнутра, ниже фронт, тамо је често фан Грилл тамо.

Old 18. Мар 2009, 05:56
Мембер Гроуп

или имају поспремити са хрпа од кабловска везе, што је њен задивљујући ефекат терет у нереду жице имају на ваше унутрашње проток ваздуха!

иако да будем искрен, 55-60ц да није лоше за графичке картице, њен помало топле, али су углавном покренути хоттер него процесора. ја добити пламен симбол на мој ГПУ те, мислим да је више оријентисана спеедфан око ЦПУ и картона Темпс од графичке картице

МЦТУ
Old 18. Мар 2009, 08:36
Донаторска Група

Температура је у реду.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "

Мы Сыстем: 日夏子

Процесор (и):
Цоре 2 Дуо Е6400 2,13 -> 3.01гхз
Матичне плоче:
МСИ П6Н сли Платинум ЛГА 775
РАМ меморија:
2ГБ Патриот Екстреме Перформанце
Графичка картица (е):
ПНЫ 8800ГТС 320МБ
Соунд Цард:
Соунд Бластер Кстремегамер 7,1
Тврди диск (и):
80ГБ + 500ГБ
Оптички погон (е):
2кс САТА
Цасе / псу:
Антец 900 + 620У Аероцоол зероДБА
Хлађење:
4кс-120мм Ыате шуњало + 200мм топ
Нетуорк / Интернет:
Куест
Монитор (е):
Делл 22 "С2209У (1920кс1080)
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП + 7
Old 18. Мар 2009, 08:36
Мембер Гроуп

Па, ја то сигурно цијенити сви вриједне информације. ти људи да да овде на овом форуму! Немам места за инсталацију случају фанове, али ја ћу ун закачаљка све ПС. жице и поново их руте и ЈА донт имати један ПЦИ слот, али да ће имати још једну ПЦИ картицу између њега и графичком картицом спречава директна проток ваздуха од ПЦИ картицу за графику. те с обзиром на ИО. тањир и исећи рупа-изласци, не могу реаранге ПЦИ картице за директни проток ваздуха преко графичке картице. она је имала рачунар. више од годину дана без проблема сада је тако, можда ће бити у реду. ЈА воља држати око на близак и реаранге на ожичење. ЈА мај уклоните поклопац да жице су груписани у што ја мислим, ја ћу бити у могућности да прилагодите их за бољи проток ваздуха много лакше. Још једном, Хвала за подучавање стари пас неке нове трикове!
Old 18. Мар 2009, 11:14
Донаторска Група

Нема проблема. Плус, не заборавите да можете прилагодити генерално упозоравају на овим температурама праћење програма.

Old 18. Мар 2009, 14:27
Модератор / ица групе

Ако је то трчање око 90-100 неприсутан онда би требао бити забринут, није ништа 50ц

Мы Сыстем: Неких других љубавника!

Процесор (и):
Е8500 Е0@4.1Гхз (залиха волтс)
Матичне плоче:
БИОСТАР ТПоуер И45
РАМ меморија:
4ГБ ОЦЗ ПЦ2-8500 Платинум
Графичка картица (е):
Кс1950 Про
Соунд Цард:
Тврди диск (и):
2
Оптички погон (е):
ЛГ ГСА-ДВД ± РУ / ДВД ± Р / ПхиллипсДВДРУ
Цасе / псу:
ИКуте 0508ула/СИЛВЕРСТОНЕ ОП850
Хлађење:
Биг Тајфун ВКС
Нетуорк / Интернет:
Цхорус / НТЛ 20МБ
Монитор (е):
Ацер Кс223У 22 "уидесцреен 1680 × 105
Оперативни систем (е):
Коначан 64бит уиндоус 7
Old 20. Мар 2009, 10:51
Донаторска Група

Послушајте Царбон и социјалне ратовања, ваш Темпс су у реду.

Едит: Иако знам да имам мало другачији ГФКС картица, моје су Темпс 61, 60, 63, 63 (четири картице ефективно). И ја сам на колико је мирује као ЈА добити. Они који скы прошлости када сам игру за 8 сати лол.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Како за Испитивач Шта Брзина Мы Меморы обухвата? П5200 ЦПУ, Матичне плоче и РАМ 11 17 март 2009 10:00
Спеедстреам модем није спојен приказује, рачунар приказује се СцоттАУ Нетуоркинг, Модем & ВоИП 1 9. септембра 2008 15:56
Нови Гфкс Цард Трчање на пола То Спеед марсаы001 Грапхицс Цардс & Мониторс 1 15 јануар 2008 16:20
Руннинг брзине стари софтвер давыдоуг Уопштено Софтуаре Цхат 7 4 јануар 2008 03:16
Поуер уп проблем ... нема сигнала .... ЦПУ фан успомена трчање на брзину ... ухитты Генерал Хардуаре Цхат 4 2 јануар 2008 11:52
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц