![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Нисам сигуран за оно што је сам преузео ГПУ он је НВИДИА ГеФорце 8500 ГТ у жене ПЦ. ипак, брзина вентилатора показује мало црвени пламен за ГПУ и између 55-60 степени Ц. Мислио сам да можда постоји једноставно није довољно протока ваздуха са само две мале навијаче и само црамед пуна жица. Мислио сам о неким бушење рупа директно преко пута од графике картице и инсталирате један 80мм. обожаватељи. Ако сам то, требало би га утјерати или ван или само суђење и грешке? ПЦ је ХП Павиљон Елите м9152п модел са Интелл К6600 процесор. вентилатора на графичком картицом ради фино. Такође, пц је спојен на један ХП у2408х Моделл 24 "монитор. Процесор чини се да је трчање хладан довољно. Хвала за било какву помоћ / идеје! |
|
| |||
| |||
| То је Грапхицс Процессинг Унит. Ако имате резервни ПЦИ слот до графичком картицом можете причвршћење ПЦИ навијач има, који пуше вани. Маплин продати једну. Такође можете добити неколико варијабилном брзине фанови са термалним сензорима ако имате нигде одушка. Да ли ваш случај су резервисања за све фанове? Погледајте изнутра, ниже фронт, тамо је често фан Грилл тамо.
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
|
| |||
| |||
| или имају поспремити са хрпа од кабловска везе, што је њен задивљујући ефекат терет у нереду жице имају на ваше унутрашње проток ваздуха! иако да будем искрен, 55-60ц да није лоше за графичке картице, њен помало топле, али су углавном покренути хоттер него процесора. ја добити пламен симбол на мој ГПУ те, мислим да је више оријентисана спеедфан око ЦПУ и картона Темпс од графичке картице МЦТУ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Температура је у реду.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Па, ја то сигурно цијенити сви вриједне информације. ти људи да да овде на овом форуму! Немам места за инсталацију случају фанове, али ја ћу ун закачаљка све ПС. жице и поново их руте и ЈА донт имати један ПЦИ слот, али да ће имати још једну ПЦИ картицу између њега и графичком картицом спречава директна проток ваздуха од ПЦИ картицу за графику. те с обзиром на ИО. тањир и исећи рупа-изласци, не могу реаранге ПЦИ картице за директни проток ваздуха преко графичке картице. она је имала рачунар. више од годину дана без проблема сада је тако, можда ће бити у реду. ЈА воља држати око на близак и реаранге на ожичење. ЈА мај уклоните поклопац да жице су груписани у што ја мислим, ја ћу бити у могућности да прилагодите их за бољи проток ваздуха много лакше. Још једном, Хвала за подучавање стари пас неке нове трикове! |
|
| |||
| |||
| Нема проблема. Плус, не заборавите да можете прилагодити генерално упозоравају на овим температурама праћење програма.
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако је то трчање око 90-100 неприсутан онда би требао бити забринут, није ништа 50ц
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| |||
| |||
| Послушајте Царбон и социјалне ратовања, ваш Темпс су у реду. Едит: Иако знам да имам мало другачији ГФКС картица, моје су Темпс 61, 60, 63, 63 (четири картице ефективно). И ја сам на колико је мирује као ЈА добити. Они који скы прошлости када сам игру за 8 сати лол. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Како за Испитивач Шта Брзина Мы Меморы обухвата? | П5200 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 11 | 17 март 2009 10:00 |
| Спеедстреам модем није спојен приказује, рачунар приказује се | СцоттАУ | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 1 | 9. септембра 2008 15:56 |
| Нови Гфкс Цард Трчање на пола То Спеед | марсаы001 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 1 | 15 јануар 2008 16:20 |
| Руннинг брзине стари софтвер | давыдоуг | Уопштено Софтуаре Цхат | 7 | 4 јануар 2008 03:16 |
| Поуер уп проблем ... нема сигнала .... ЦПУ фан успомена трчање на брзину ... | ухитты | Генерал Хардуаре Цхат | 4 | 2 јануар 2008 11:52 |
| Тхреад Тоолс | |
| |