az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Grafik Kartları ve Monitörler

Register

Fan GPU 55-60 C. Arasında çalıştırmak gösterilen Hız

Reply

Konu Araçları
Old 17 Şubat 2009 21:33,
Üye Grubu

Default Fan GPU 55-60 C. Arasında çalıştırmak gösterilen Hız

Ben değil, GPU Bunu eşi PC ve NVIDIA GeForce 8500 GT's kabul ne olduğunu kesin. ancak, hız hayranı ve GPU için biraz kırmızı alev gösterir 55-60 derece arasında C. Ben belki de sadece iki küçük hayranları ve kablolar tam cramed ile sadece yeterli hava akımı's düşündüm. Ben doğrudan grafik kartı karşısında bazı delik delme ve 80mm yüklerken düşündüm. fan. Eğer yapmak, içinde veya dışında veya deneme ve hata darbe gerekir? PC ve Intell Q6600 işlemciye sahip bir HP Pavilion Elite m9152p modelidir. Kartın grafik çalışıyor ince üzerindeki hayranıyım. Ayrıca, PC HP w2408h modeli 24 "monitör bağlı. işlemci yeterince iyi çalışıyor gibi görünüyor. teşekkürler herhangi bir yardım / fikir!
Old 18 Şubat 2009, 04:30
Bağış Grubu

Bu, Grafik İşleme Ünitesi olduğunu. Eğer yedek bir PCI yuvasına orada olan darbeler bir PCI hayranıyım sığdırabilirim grafik kartı yanında. Maplin bir satıyorlar. Ayrıca ısı sensörleri ile çok sayıda değişken hızlı fanlar alabilirsiniz eğer bir yere delik var. Davanızı mı daha fazla severler için hüküm var mı? Içinde, alt ön Bak, orada genellikle meraklısı bir ızgara.

Old 18 Şubat 2009, 05:56
Üye Grubu

veya kablo bağları, bir grup ile epey var onun Dağınık teller bir yük iç hava akımı üzerinde bir etkisi ne var inanılmaz!

ancak, bir grafik kartı için kötü 55-60C isnt, onun biraz daha sıcak, dürüst olmak gerekirse ama genellikle işlemciler daha sıcak çalıştırın. Ben GPU üzerinde de, sanırım speedfan daha fazla işlemci ve grafik kartları daha tahta temps etrafında odaklı bir alev sembolü almak

MCTW
Old 18 Şubat 2009, 08:36
Bağış Grubu

Sıcaklığı iyi.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. "

Benim Sistemi: 日夏子

İşlemci (ler):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Anakart:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM hafıza:
2GB Patriot Extreme Performansı
Grafik Kartı (ler):
PNY 8800GTS 320MB
Ses Kartı:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Sabit Disk (ler):
80GB + 500GB
Optik Sürücü (ler):
2x SATA
Case / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Soğutma:
4x 120mm Yate-Loon + 200mm üst
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Qwest
Monitör (ler):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
İşletim Sistemi (ler):
Windows XP + 7
Old 18 Şubat 2009, 08:36
Üye Grubu

Ben emin tüm değerli bilgi için teşekkür eder. insanların bu forum sağlar! Ben ancak durumda fanlar yüklemek için, BM'nin tüm PS kanca herhangi bir yerde yok. teller ve yeniden rota onları ve bir PCI yuvası var ama, bu arasında başka bir PCI kart olacak ve grafik için PCI kartı kart grafik önlenmesi doğrudan hava akımı. ve IO nedeniyle. plaka delikleri ve kesme-outs, ben PCI rearange edemiyorlar grafik kartı arasında doğrudan hava akımı için kart. o PC olmuştur. bir yıl artık hiçbir sorun ile üzerinde, belki de iyi olacak. Onu daha yakından izlemeli ve kablo rearange. Yani, daha iyi hava akışı için daha kolay ayarlamaya mümkün olacaktır kılıf bu teller gibi düşünün olarak gruplandırılmış kaldırabilir. Yine de, bazı yeni hileler yaşlı bir köpek eğitimi için teşekkürler!
Old 18 Şubat 2009, 11:14
Bağış Grubu

No problems. Ayrıca, bu genellikle bu izleme programı uyarı sıcaklıklar ayarlayabilirsiniz unutmayın.

Old 18 Şubat 2009, 14:27
Moderatör Grubu

Eğer 90-100 ardından endişeli olmalıdır boş çevresinde koşuyordu, 50c şey yok

Benim Sistemi: Başka bir sevgili!

İşlemci (ler):
E8500 E0@4.1Ghz (stok volt)
Anakart:
BIOSTAR TPower I45
RAM hafıza:
4GB OCZ PC2-8500 PLATIN
Grafik Kartı (ler):
X1950 Pro
Ses Kartı:
Sabit Disk (ler):
2
Optik Sürücü (ler):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Soğutma:
Big Typhoon VX
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Chorus / YTL 20MB
Monitör (ler):
ACER X223W 22 "geniş ekran 1680 × 105
İşletim Sistemi (ler):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old 20 Şubat 2009, 10:51
Bağış Grubu

Karbon ve Sosyal Harp için temps iyi dinleyin.

Düzenle: Ben Ben biraz farklı Gfx kartı var, benim temps 61, 60, 63, 63 (dört kart etkin) uygulanır. Ve ben bir boş olarak almam çok at yaşıyorum. Onlar gökyüzünde geçmiş zaman 8 saat lol i oyunu.
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından