менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Графічні карти & Монітори

Register

Швидкість обертання вентилятора GPU Показані Біг Між 55-60 C.

Reply

Різьба Інструменти
Old 17 лютого 2009, 21:33
Член групи

Default Швидкість обертання вентилятора GPU Показані Біг Між 55-60 C.

Я не впевнений, що ГПУ я припустив це NVIDIA GeForce 8500 GT в комп'ютер дружини. Але, швидкість обертання вентилятора показує маленький червоний полум'я для GPU і між 55-60 ° С. Я подумав, що там просто не вистачає повітря тільки з двома невеликими вентиляторами і просто cramed повному проводів. Я думав про буріння деякі дірки, через дорогу від відеокарти і установки 80мм. вентилятор. Якщо я зроблю, якщо він удар, або або просто методом проб і помилок? ПК HP Pavilion Elite m9152p модель з процесором Intell Q6600. вентилятор на відеокарті працює відмінно. Крім того, комп'ютер підключений до Modell HP W2408h 24-дюймовим монітором. Процесор, здається, біжить досить прохолодно. Спасибо за будь-яку допомогу / ідей!
Old 18 лютого 2009, 04:30
Донор групи

Це Графічний процесор. Якщо у вас є запасні слоти PCI поруч з графічної карти може поміститися вентилятор PCI там, який видуває. Maplin продати. Ви також можете отримати декілька вентиляторів змінною швидкістю з тепловими датчиками, якщо у вас є вентиляційна в будь-якому місці. Чи ваш випадок мати місця для більше прихильників? Загляньте всередину, нижній фронт, часто виникає грати вентилятора там.

Old 18 лютого 2009, 05:56
Член групи

або прибирати з букетом кабельні стяжки, його дивує те, що ефект навантаження Messy дроти мають на внутрішніх повітряних потоків!

хоча, чесно кажучи, 55-60C до хіба погано для відеокарти, її ледь теплою, але вони, як правило запустити жаркіше, ніж процесори. Я отримую символом полум'я на мій GPU, а також, я думаю, SpeedFan більше орієнтований на процесор і рада Temps, ніж відеокарти

MCTW
Old 18 лютого 2009, 08:36
Донор групи

Температура штрафу.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".

Моя система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Материнська плата:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
ОЗУ:
2GB Patriot Extreme Performance
Графічна карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Жорсткий диск (и):
80GB + 500GB
Оптичний привід (и):
2x SATA
Діло / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охолодження:
4x 120mm Yate Луна-200mm + Вверх
Мережі / Інтернет:
Qwest
Монітор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операційна система (и):
Windows XP + 7
Old 18 лютого 2009, 08:36
Член групи

Ну, я впевнений, ціную всі цінні інформації. Ви надати людям тут, на цьому форумі! Я не мають місця для встановлення вентиляторів корпусу комп'ютера, але я буду ООН гачок все PS. проводи й повторно направляти їх і в мене є одним слотом PCI, але воно буде мати інший PCI Card між ними, і це відеокарта запобігання прямий потік повітря з PCI Card з графікою. і за рахунок введення-виведення. пластина отворів і вирізів, я не можу rearange PCI-карт для прямої потік повітря через відеокарту. Вона мала ПК. Ось уже більше року без будь-яких проблем, з тим, можливо, це буде добре. Я буду уважно стежити за його і rearange електропроводки. Я можу видалити оболонку, що дроти згруповані як я думаю, мені вдасться налаштувати їх для кращого потоку повітря набагато простіше. Ще раз спасибі за навчання старого собаку нових трюків!
Old 18 лютого 2009, 11:14
Донор групи

Немає проблем. Плюс, не забувайте, що зазвичай можна налаштувати попередження температур на ці програми моніторингу.

Old 18 лютого 2009, 14:27
Модератор групи

Якщо б це було бігати 90-100 простою то ви повинні турбуватися, 50c нічого

Моя система: Деякі інші коханця!

Процесор (и):
E8500 E0@4.1Ghz (вольт складі)
Материнська плата:
BIOSTAR TPower I45
ОЗУ:
4GB OCZ PC2-8500 PLATINUM
Графічна карта (и):
X1950 Pro
Звукова карта:
Жорсткий диск (и):
2
Оптичний привід (и):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Діло / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Охолодження:
Big Typhoon VX
Мережі / Інтернет:
Chorus / NTL 20MB
Монітор (и):
ACER X223W 22 "широкоекранний 1680 × 105
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old 20 лютого 2009, 10:51
Донор групи

Прослухати вуглецю і соціальна війна, ваша Temps все в порядку.

Зміна: Хоча я знаю, мають дещо іншу GFX карта, мій Temps є 61, 60, 63, 63 (чотири карти ефективно). А я на стільки від простою, як я отримую. Вони неба минуле, коли я гра за 8 годин LOL.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Як перевірити якою швидкістю мені не зраджує пам'ять працює на? P5200 Процесори, материнські плати RAM & 11 17 березня 2009 10:00
Показані SpeedStream модему не підключено, комп'ютер показник є ScottAU Мережа, Модеми & VoIP 1 9 вересня 2008 15:56
Нові Gfx Card на половинній Він Speed marsay001 Графічні карти & Монітори 1 15 січня 2008 16:20
Швидкість руху старе програмне забезпечення davydoug General Software чат 7 4 січня 2008 03:16
Power до проблема ... немає сигналу .... процесорного вентилятора бігає на високій швидкості ... Уітт Генеральний обладнання чат 4 2 січня 2008 11:52
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.