![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я не впевнений, що ГПУ я припустив це NVIDIA GeForce 8500 GT в комп'ютер дружини. Але, швидкість обертання вентилятора показує маленький червоний полум'я для GPU і між 55-60 ° С. Я подумав, що там просто не вистачає повітря тільки з двома невеликими вентиляторами і просто cramed повному проводів. Я думав про буріння деякі дірки, через дорогу від відеокарти і установки 80мм. вентилятор. Якщо я зроблю, якщо він удар, або або просто методом проб і помилок? ПК HP Pavilion Elite m9152p модель з процесором Intell Q6600. вентилятор на відеокарті працює відмінно. Крім того, комп'ютер підключений до Modell HP W2408h 24-дюймовим монітором. Процесор, здається, біжить досить прохолодно. Спасибо за будь-яку допомогу / ідей! |
|
| |||
| |||
| Це Графічний процесор. Якщо у вас є запасні слоти PCI поруч з графічної карти може поміститися вентилятор PCI там, який видуває. Maplin продати. Ви також можете отримати декілька вентиляторів змінною швидкістю з тепловими датчиками, якщо у вас є вентиляційна в будь-якому місці. Чи ваш випадок мати місця для більше прихильників? Загляньте всередину, нижній фронт, часто виникає грати вентилятора там.
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| |||
| |||
| або прибирати з букетом кабельні стяжки, його дивує те, що ефект навантаження Messy дроти мають на внутрішніх повітряних потоків! хоча, чесно кажучи, 55-60C до хіба погано для відеокарти, її ледь теплою, але вони, як правило запустити жаркіше, ніж процесори. Я отримую символом полум'я на мій GPU, а також, я думаю, SpeedFan більше орієнтований на процесор і рада Temps, ніж відеокарти MCTW |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Температура штрафу.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ну, я впевнений, ціную всі цінні інформації. Ви надати людям тут, на цьому форумі! Я не мають місця для встановлення вентиляторів корпусу комп'ютера, але я буду ООН гачок все PS. проводи й повторно направляти їх і в мене є одним слотом PCI, але воно буде мати інший PCI Card між ними, і це відеокарта запобігання прямий потік повітря з PCI Card з графікою. і за рахунок введення-виведення. пластина отворів і вирізів, я не можу rearange PCI-карт для прямої потік повітря через відеокарту. Вона мала ПК. Ось уже більше року без будь-яких проблем, з тим, можливо, це буде добре. Я буду уважно стежити за його і rearange електропроводки. Я можу видалити оболонку, що дроти згруповані як я думаю, мені вдасться налаштувати їх для кращого потоку повітря набагато простіше. Ще раз спасибі за навчання старого собаку нових трюків! |
|
| |||
| |||
| Немає проблем. Плюс, не забувайте, що зазвичай можна налаштувати попередження температур на ці програми моніторингу.
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Якщо б це було бігати 90-100 простою то ви повинні турбуватися, 50c нічого
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| |||
| |||
| Прослухати вуглецю і соціальна війна, ваша Temps все в порядку. Зміна: Хоча я знаю, мають дещо іншу GFX карта, мій Temps є 61, 60, 63, 63 (чотири карти ефективно). А я на стільки від простою, як я отримую. Вони неба минуле, коли я гра за 8 годин LOL. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Як перевірити якою швидкістю мені не зраджує пам'ять працює на? | P5200 | Процесори, материнські плати RAM & | 11 | 17 березня 2009 10:00 |
| Показані SpeedStream модему не підключено, комп'ютер показник є | ScottAU | Мережа, Модеми & VoIP | 1 | 9 вересня 2008 15:56 |
| Нові Gfx Card на половинній Він Speed | marsay001 | Графічні карти & Монітори | 1 | 15 січня 2008 16:20 |
| Швидкість руху старе програмне забезпечення | davydoug | General Software чат | 7 | 4 січня 2008 03:16 |
| Power до проблема ... немає сигналу .... процесорного вентилятора бігає на високій швидкості ... | Уітт | Генеральний обладнання чат | 4 | 2 січня 2008 11:52 |
| Різьба Інструменти | |
| |