![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Как точно се speedfan? Това показва, малко пламък символ до GPU и температурата е в член 73в ... Картата е superoverclocked по подразбиране, е тази температура нещо, което трябва да тревожи? а също и през последните 2 дни, това е станало само два пъти, и имайте предвид, че трябва да има някои тежки строителни в моята област и тя никога не се е случвало преди това contsruction ... Моят компютър е захранва почти случайно два пъти, и захранва отново с предупреждението екрана питате дали искам да започне нормално. Но това е странно, че мониторът doesn't изключвам ... но в същото време с телевизор в дома flickered и изключване, което е много bizzare с мен, че само кулата и телевизори ще направя това, но не и на останалата част от ел. захранване неща в дома, като осветление ... Ето защо аз изтеглили speedfan макар и да се провери температурата на процесора. Случаят феновете са едновременно работещи и PSU фен е разпенващ стабилно и почистват цялата PC се не за дълго, така там не трябва да бъде всеки пръст изградят ... някакви идеи? Аз съм с надеждата / поемането му просто свързани със строителство в района, тъй като нейните доста големи, но аз съм отворена за да помогне за отстраняване на неизправности. Благодаря Ви предварително |
|
| |||
| |||
| speedfan просто показва информацията, събрана от температурни сензори. за малко пламък символ, че е предупреждение, което ви е да се топли, обаче, софтуерът арго кажа разликата между компонентите, или си изгради добра температура, така че му е около 40 мисля. ако ви удари конфигурирането на speedfan, и кликнете на сензора за температурата, можете да го преименувате и да зададете желаното и предупредителни температури там. Имам 8800GS фабрика overclocked като твоя, плюс мой собствен overclock, както и че idles по-ниските 50-те години, и когато игрите се изкачи на високото 60-те години. Член 73в, по никакъв начин не е проблем, може да правите с охладител е малко вероятно, какво вашия случай охлаждането искали? за вашия компютър захранване на разстояние, трябва да му бъде намеса от строителните работи, ако вашата телевизори са също го правя. монитори използват по-малко мощност, която бр и са много прости, така че по-малко вероятно да бъде извършено чрез мощ удари / капки. |
|
| |||
| |||
| Цитат:
В охлаждането изглежда наред, има вентилационни отвори на страничните панели до всички по-PCI слотове и фен просто slighly над него както от страна панел и отзад. Трябва да сте забелязали, че това не може да бъде празен температура, защото аз току-що завърши играе честно графично интензивна игра на макс настройки, макар че все още показва, че температурата до 30 минути след като е завършена игра. Той е изчезнал температура, без товар е в средата на 50 години. Когато се играе играта го изстрелва нагоре между 70-79. Също така, за да намеря нещо странно около изключвам изключване на компютъра, както и телевизори е, че нищо друго освен тези неща, дори и филм, дори и осветлението в стаята. Тя не се рестартира, дори тя просто напълно правомощията си и след това отново много бързо, тъй като би ако не беше лоша буря. Много ви благодаря за вашия отговор. |
|
| |||
| |||
| Може да се възползват от случая фен дърпа въздух в случая, както добре. Температурите са от какво да се тревожи за все пак. И съм съгласен, че е странно, единственото, което мога да измисля е, че властта трябва да са отпаднали или surged за изключително малък размер на време, така че разликата в осветлението не е забележима, телевизор и компютър (кулите) са много по-чувствителни към електрически колебания от кажем лека крушка. Ако havent вече, ID Ви посъветва да закупите скока протектор за защита на вашия кит! A приятел на мина е просто трябваше да купя чисто нова дънна платка и PSU, което се дължи на силата скока! Строителни работи може да предизвика мощност колебания. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да, 80c работа не е температура да бъдат загрижени.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Speedfan? | computeruler | Общи Софтуер Чат | 6 | 21 Jan 2009 16:58 |
| BFG 8800 GTS 512MB | DJ33 | Графика на карти & Монитори | 5 | 20 март, 2008 13:40 |
| 8800GT 512MB срещу 8800 GTS SUPERCLOCKED ОТ EVGA Кое е по-добре? | Compasky | Графика на карти & Монитори | 6 | 16-то Jan 2008 16:19 |
| 8800GT 512MB срещу 8800 GTS 614mb Кое е по-добре? | Compasky | Графика на карти & Монитори | 2 | 16-то Jan 2008 04:10 |
| Нови Gpu 8800 GT 512MB | sgtoku | Графика на карти & Монитори | 4 | 1-во Nov 2007 08:13 |
| Нишка Инструменти | |
| |