![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Jak přesné je speedfan? Ukazuje trochu plamen symbol vedle GPU a teplota je 73c ... Karta je superoverclocked ve výchozím nastavení, je to něco, co by se teplota obávat? i za poslední 2 dny, to se stalo jen dvakrát, a já třeba vzít na vědomí, že se některé těžké konstrukce v mé oblasti, a to se nikdy nestalo před tímto contsruction ... Můj počítač je napájen z náhodně dvakrát, a napájen zpět na obrazovku s upozorněním a ptal se, zda chci začít ji normálně. Ale je to podivné, že na monitoru doesnt vypnout ... ale zároveň TV v domě flickered a vypnutí, které je velmi bizzare se mi, že jen věž a televizory by to udělat, ale ne ve zbytku elektricky poháněných věci v domě, jako jsou světla ... To je důvod, proč jsem staľené speedfan když kontrolovat teplotu procesoru. V případě, fanoušci jsou pracovní a PSU ventilátor vanoucí vytrvale a vyčistit celý PC ne dlouho asi tak tam by neměl být žádný prach vybudovat ... jakékoliv nápady? Já jsem doufal, že / za předpokladu jeho právě v souvislosti s výstavbou v této oblasti, neboť jeho hlavní pěkná, ale jsem otevřený k řešení potíží. děkuji předem |
|
| |||
| |||
| speedfan ukazuje pouze informace shromážděné teplotní čidla. pokud jde o malý plamen symbol, že se budete s varováním, že je to horké, avšak tento software nelze poznat rozdíl mezi složkami, nebo práci v dobrém temp, takže jeho set asi 40 myslím. pokud nenarazíte na speedfan konfigurovat, a klepněte na čidlo teploty, můžete přejmenovat a nastavit požadovanou teplotu a varování tam. Mám 8800GS továrna overclocked, jako je ta vaše, plus mé vlastní přetaktování, a že idles v nízkých 50s, a při hraní je na vysoké 60s. 73c se v žádném případě není problém, může to s představou o něco chladnější snad, co váš případ chlazení líbí? jak na počítač napájení vypnout, musí být jeho zasahování ze stavebních prací, pokud vaše televize dělají také. monitory používat méně energie, aby ks, a jsou mnohem jednodušší, takže je méně pravděpodobné, aby se uskuteční elektrárny přepětí / kapky. |
|
| |||
| |||
| Citace:
Chlazení se zdá být v pořádku, je větrací otvory na boční panel vedle všech PCI slotů a ventilátor jen slighly nad to jak na straně panelu a zpět. Měl jsem si uvědomit, že, že nemusí být nečinný teplota, protože jsem právě dokončil hrát graficky poměrně intenzivní hru na max nastavení, i když se ukázalo, že stále teploty až 30 minut poté, co byla dokončena hraní. Je to plané teplota bez zátěže je v polovině 50. let. Při hraní hry se střílí mezi 70-79. Kromě toho, co jsem najít lichý o vypnutí počítače zámkové i TV je, že nic jiného kromě těch, co ještě blikání, a to ani osvětlení v místnosti. Nemá ani restart, je prostě úplně mimo pravomoci a pak zpátky na velmi rychle, jak by to v případě, že byl špatný bouřky. Děkujeme Vám za Vaši odpověď. |
|
| |||
| |||
| můžete využít případě fanoušek tahem vzduchu do případu stejně. Teploty se starat o nic, co by kdyby. A souhlasím, že je podivné, že jediná věc, co můžu myslet, že musí mít sílu a prudce poklesly o velmi malé množství času, takže rozdíl v osvětlení nebylo nápadné, TV a počítače (věže) jsou mnohem citlivější na výkyvy elektrického než říci žárovku. Pokud jste již havent, id poradit koupi přepěťové protektor pro ochranu vašeho kitu! A mate můj právě musel koupit zbrusu novou desku a PSU, vzhledem k napájení přepětí! Stavební práce mohou způsobit kolísání napájení. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jo, 80c práce není temp být znepokojeni.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|