![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Πόσο ακριβής είναι speedfan; Δείχνει μια μικρή φλόγα σύμβολο δίπλα GPU και η θερμοκρασία είναι κατά 73 Γ ... Η κάρτα είναι superoverclocked από προεπιλογή, η θερμοκρασία αυτή είναι κάτι που θα πρέπει να ανησυχούμε; και επίσης τα τελευταία 2 ημέρες, αυτό όμως συνέβη δύο φορές, και θα πρέπει να σημειωθεί υπάρχει κάποια βαριά κατασκευή στην περιοχή μου και αυτό δεν συνέβη ποτέ πριν από αυτό contsruction ... My PC έχει powered off τυχαία δύο φορές, κινούνται και πάλι με την προειδοποίηση ζητώντας από την οθόνη αν θέλω να ξεκινήσει κανονικά. Αλλά είναι περίεργο το γεγονός ότι η παρακολούθηση doesn't διακοπή ... αλλά ταυτόχρονα την τηλεόραση στο σπίτι flickered και εκτός που είναι πολύ bizzare για μένα ότι μόνο ο πύργος και τηλεοπτικές συσκευές, θα το κάνετε αυτό, αλλά δεν το υπόλοιπο του ηλεκτροκίνητους τα πράγματα στο σπίτι, όπως τα φώτα ... Γι 'αυτό τον λόγο έλαβαν το speedfan για να ελέγξετε αν η θερμοκρασία του επεξεργαστή. Η περίπτωση είναι και οι δύο ανεμιστήρες που εργάζονται και το PSU fan φυσάει είναι σταθερά και θα καθαριστεί ολόκληρο το PC που δεν αναφέρονται με τόσο καιρό δεν θα έπρεπε να υπάρχουν σκόνη δημιουργία ... καμιά ιδέα; Είμαι ελπίζοντας / αναλάβει τις σχετικές μόνο με την κατασκευή στην περιοχή μετά από την πολύ σημαντική, αλλά είμαι ανοιχτή να βοηθήσει την αντιμετώπιση προβλημάτων. σας ευχαριστώ εκ των προτέρων |
|
| |||
| |||
| speedfan δείχνει απλώς τις πληροφορίες που συγκέντρωσε η αισθητήρες θερμοκρασίας. ως προς τη μικρή φλόγα σύμβολο, δίνοντας σας ότι είναι μια προειδοποίηση ότι είναι πολύ ζεστός, ωστόσο, το λογισμικό επίκλισης πει τη διαφορά μεταξύ των κατασκευαστικών στοιχείων, ή την εργασία σε μία καλή θερμοκρασία, οπότε το σύνολο σε περίπου 40 νομίζω. αν χτυπήσει ρύθμισης για speedfan, και κάντε κλικ σε έναν αισθητήρα θερμοκρασίας, μπορείτε να μετονομάσετε και να ρυθμίσετε την επιθυμητή θερμοκρασία και την προειδοποίηση αυτή. Έχω μια 8800GS εργοστάσιο overclocked όπως η δική σας, καθώς η δική μου overclock, και ότι idles στα χαμηλά της δεκαετίας του'50, όταν και gaming ανεβαίνει στο υψηλό 60s. 73Γ είναι με κανένα τρόπο δεν αποτελεί πρόβλημα, θα μπορούσε να κάνει με το ότι ίσως λίγο πιο δροσερό, whats περίπτωση ψύξης σας αρέσει; όπως με τον υπολογιστή σας ενεργοποιώντας off, την Πρέπει να είναι παρεμβολές από κατασκευαστικές εργασίες τηλεοράσεις σας εάν το κάνουν επίσης. οθόνες που χρησιμοποιούν λιγότερη ενέργεια τεμ, και είναι πολύ απλούστερο, τόσο λιγότερο πιθανό να πραγματοποιείται με δύναμη εξάρσεις / σταγόνες. |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Η ψύξη φαίνεται εντάξει, υπάρχουν οπές αερισμού στο πλευρό πάνελ δίπλα από όλα τα pci slots και ανεμιστήρα slighly ακριβώς πάνω από αυτό και στις δύο πλευρές της ομάδας και την επιστροφή. Θα πρέπει να έχουν παρατηρήσει ότι αυτό δεν μπορεί να είναι η θερμοκρασία σε κατάσταση αδράνειας, επειδή είχε μόλις τελειώσετε το παιχνίδι αρκετά γραφικά για το πολύ έντονο παιχνίδι ρυθμίσεις, αν και ακόμα έδειξε ότι η θερμοκρασία έως 30 λεπτά μετά ήμουν τελειώσετε το παιχνίδι. Είναι βραδυπορείας θερμοκρασία με το φορτίο δεν είναι στα μέσα των 50 ετών. Όταν παίζετε ένα παιχνίδι που οι βλαστοί μεταξύ 70-79. Επίσης, το βρίσκω περίεργο πράγμα σχετικά με τον υπολογιστή shutting off, καθώς και την τηλεόραση είναι ότι μη τι άλλο, εκτός από εκείνα τα πράγματα ακόμη flickers, ακόμη δεν τα φώτα στην αίθουσα. Δεν επανεκκίνηση ακόμα, απλώς εντελώς εκτός αρμοδιοτήτων και τότε πάλι πολύ γρήγορα, διότι θα ήταν αν υπάρχει μια κακή καταιγίδα. Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σας. |
|
| |||
| |||
| μπορεί να επωφεληθεί από μια περίπτωση ανεμιστήρα τράβηγμα αέρα σε περίπτωση επίσης. Οι θερμοκρασίες δεν είναι τίποτα να ανησυχείς όμως. Και συμφωνώ, ότι είναι περίεργο, το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι η δύναμη πρέπει να έχει πέσει ή διογκώθηκε για ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα, οπότε η διαφορά στην φώτα δεν ήταν αισθητή, τηλεοράσεις και του υπολογιστή (πύργοι) είναι πολύ πιο ευαίσθητη στις διακυμάνσεις του ηλεκτρικού λαμπτήρα πω. Αν havent ήδη, id σας αγοράζοντας ένα κύμα προστάτη για την προστασία σας σετ! A mate μου μόλις είχε για να αγοράσει ένα ολοκαίνουργιο PSU μητρική πλακέτα και, λόγω της διόγκωσης εξουσία! Κατασκευαστικές εργασίες δύναμη μπορεί να προκαλέσει διακυμάνσεις. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ναι, 80c εργασίας δεν είναι μια θερμοκρασία που εμπνέουν ανησυχία.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Speedfan; | computeruler | Γενικά Λογισμικό Chat | 6 | 21 Ιαν 2009 16:58 |
| BFG 8800 GTS 512MB | DJ33 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 5 | 20 Μαρ 2008 13:40 |
| 8800GT 512MB έναντι 8800 GTS SUPERCLOCKED από ΕΒΓΑ Ποια είναι καλύτερη; | Compasky | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 6 | 16 Ιαν 2008 16:19 |
| 8800GT 512MB έναντι 8800 GTS 614mb Ποιο είναι καλύτερο; | Compasky | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 2 | 16 Ιαν 2008 04:10 |
| Νέα Gpu 8800 GT 512MB | sgtoku | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 4 | 1η Νοεμβρίου 2007 08:13 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |