![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Mennyire pontos a speedfan? Azt mutatja meg, hogy egy kis láng szimbólum mellett GPU és a hőmérséklet a 73c ... A kártya superoverclocked alapértelmezés szerint ez a hőmérséklet, amit meg kell aggódni? és Az elmúlt 2 nap, ez csak kétszer történt, és azt kell megjegyezni, van néhány nagy építési területen, és én meg sem történt volna, mielőtt ez a contsruction ... Saját számítógép hajtott ki véletlenszerűen két alkalommal, és hajtott vissza a figyelmeztető képernyő kérdezi, ha akarom, hogy ez normális. De azért furcsa, hogy a monitor kikapcsol doesnt ... de ezzel egyidejűleg TV a házban villantak be-és kikapcsolása, ami nagyon bizzare nekem, hogy csak a torony és a TV lenne erre, de nem a többi elektromos dolgok a házban, mint a fény ... Ez az amiért a letöltött speedfan bár ellenőrizni a hőmérséklet a CPU. Az ügy szurkolók egyaránt működik, és a tápegység ventilátor is fúj folyamatosan és Kitakarítottam az egész pc meg nem sokkal körülbelül így nem kell a port kiépítése ... any ideas? Remélem / feltételezve, hogy csak az az építési terület, mivel a szép nagy, de én vagyok, hogy segítse a hibaelhárítást. Thank you in advance |
|
| |||
| |||
| speedfan egyszerűen azt mutatja, az összegyűjtött információk a hőmérsékletérzékelők. mint a kis láng szimbólum, amely így egy figyelmeztetés, hogy a forró, azonban a szoftver cant tell a különbség az alkatrészek, vagy ki a jó hőmérsékletű, így állapítják meg, mintegy 40 gondolom. Ha a hit configure speedfan, és kattintsunk a hőmérséklet érzékelő, akkor nevezze át, és adjuk meg a kívánt hőmérsékletet és riasztó van. Van egy 8800GS gyári overclocked, mint a tied, plusz a saját overclock, és hogy idles az alacsony 50s, és ha szerencsejáték megy fel a nagy 60s. 73c ez egyáltalán nem jelent problémát, lehet csinálni, hogy talán egy kicsit hűvösebb, whats Ön esetében, mint a hűtés? mint a PC Powering ki, annak kell lennie interferencia építése, ha a TVS teszünk is. monitorok kevesebb erővel, hogy a PC-k, és egy csomó egyszerűbb, így kevésbé valószínű, hogy sor kerül a teljesítmény hullámzás / csepp. |
|
| |||
| |||
| Idézet:
A hűtést úgy tűnik, jól van szellőztető lyukak az oldalsó panel mellett az összes PCI résidők és a ventilátor csak slighly fentiek mindkét oldalán és a hátsó panelen. Azt vette észre, hogy ez nem lehet az üresjárati hőmérséklete, mert éppen elkészült játék egy meglehetősen erős grafikus játék max beállításokat, bár még mindig azt mutatták, hogy a hőmérséklet akár 30 perc után befejezte a játékot. Ez az idle hőmérséklet nem teher van a 50-es évek közepén. Ha játszani a játékot, hogy spárgasípok között 70-79. Továbbá, a dolog úgy fura a számítógép lezárására, valamint a TV, hogy nem más mellett azokat a dolgokat is villog, még a világítás a szobában. Nem újraindíthatod még csak teljes hatáskörét ki, majd vissza nagyon gyorsan, mint azt, ha volt egy rossz zivatar. Nagyon köszönöm válaszát. |
|
| |||
| |||
| lehet, hogy előnyös esetben ventilátor húzza be a levegőt is. A hőmérséklet nem kell aggódni van. És egyetértek, hogy furcsa, az egyetlen dolog, azt hiszem, hogy a hatalom kell hagyni, vagy hullámzott a rendkívül kis időt, így a különbség a világítás nem volt észrevehető, Tv és a számítógép (tornyok) is sokkal érzékenyebb elektromos ingadozás, mint mondjuk egy villanykörte. Ha már havent, id Önt vásárolni surge protector megvédeni a készlet! A tiszt az enyém már csak meg kellett vásárolni egy új alaplap és a tápegység, mert a hatalom túlfeszültség! Építési munkák okozhat teljesítmény ingadozások. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Igen, 80c munka nem a hőmérséklet, hogy aggódik.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Speedfan? | computeruler | General Chat szoftver | 6 | 21. január 2009 16:58 |
| BFG 8800 GTS 512MB | DJ33 | Grafikus kártyák és monitorok | 5 | 20. március 2008 13:40 |
| 8800GT 512MB vs 8800 GTS SUPERCLOCKED ÁLTAL EVGA Melyik a jobb? | Compasky | Grafikus kártyák és monitorok | 6 | 16. január 2008 16:19 |
| 8800GT 512MB vs 8800 GTS 614mb Melyik a jobb? | Compasky | Grafikus kártyák és monitorok | 2 | 16. január 2008 04:10 |
| Új GPU 8800 GT 512MB | sgtoku | Grafikus kártyák és monitorok | 4 | 1. november 2007 08:13 |
| Téma eszközök | |
| |