kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Grafikus kártyák és monitorok

Register

Speedfan és BFG 8800 GT OC2 512MB Működési hőmérséklet

Reply

Téma eszközök
Old Május 22 2009, 10:10
Új tag Csoport

Default Speedfan és BFG 8800 GT OC2 512MB Működési hőmérséklet

Mennyire pontos a speedfan? Azt mutatja meg, hogy egy kis láng szimbólum mellett GPU és a hőmérséklet a 73c ... A kártya superoverclocked alapértelmezés szerint ez a hőmérséklet, amit meg kell aggódni?

és

Az elmúlt 2 nap, ez csak kétszer történt, és azt kell megjegyezni, van néhány nagy építési területen, és én meg sem történt volna, mielőtt ez a contsruction ... Saját számítógép hajtott ki véletlenszerűen két alkalommal, és hajtott vissza a figyelmeztető képernyő kérdezi, ha akarom, hogy ez normális. De azért furcsa, hogy a monitor kikapcsol doesnt ... de ezzel egyidejűleg TV a házban villantak be-és kikapcsolása, ami nagyon bizzare nekem, hogy csak a torony és a TV lenne erre, de nem a többi elektromos dolgok a házban, mint a fény ... Ez az amiért a letöltött speedfan bár ellenőrizni a hőmérséklet a CPU. Az ügy szurkolók egyaránt működik, és a tápegység ventilátor is fúj folyamatosan és Kitakarítottam az egész pc meg nem sokkal körülbelül így nem kell a port kiépítése ... any ideas? Remélem / feltételezve, hogy csak az az építési terület, mivel a szép nagy, de én vagyok, hogy segítse a hibaelhárítást.

Thank you in advance
Old Május 22 2009, 12:59
Csoport tagja

speedfan egyszerűen azt mutatja, az összegyűjtött információk a hőmérsékletérzékelők. mint a kis láng szimbólum, amely így egy figyelmeztetés, hogy a forró, azonban a szoftver cant tell a különbség az alkatrészek, vagy ki a jó hőmérsékletű, így állapítják meg, mintegy 40 gondolom.

Ha a hit configure speedfan, és kattintsunk a hőmérséklet érzékelő, akkor nevezze át, és adjuk meg a kívánt hőmérsékletet és riasztó van.

Van egy 8800GS gyári overclocked, mint a tied, plusz a saját overclock, és hogy idles az alacsony 50s, és ha szerencsejáték megy fel a nagy 60s. 73c ez egyáltalán nem jelent problémát, lehet csinálni, hogy talán egy kicsit hűvösebb, whats Ön esetében, mint a hűtés?

mint a PC Powering ki, annak kell lennie interferencia építése, ha a TVS teszünk is. monitorok kevesebb erővel, hogy a PC-k, és egy csomó egyszerűbb, így kevésbé valószínű, hogy sor kerül a teljesítmény hullámzás / csepp.
Old 22. május 2009, 13:28
Új tag Csoport

Idézet:
Originally Posted by mctw View Post
speedfan egyszerűen azt mutatja, az összegyűjtött információk a hőmérsékletérzékelők. mint a kis láng szimbólum, amely így egy figyelmeztetés, hogy a forró, azonban a szoftver cant tell a különbség az alkatrészek, vagy ki a jó hőmérsékletű, így állapítják meg, mintegy 40 gondolom.

Ha a hit configure speedfan, és kattintsunk a hőmérséklet érzékelő, akkor nevezze át, és adjuk meg a kívánt hőmérsékletet és riasztó van.

Van egy 8800GS gyári overclocked, mint a tied, plusz a saját overclock, és hogy idles az alacsony 50s, és ha szerencsejáték megy fel a nagy 60s. 73c ez egyáltalán nem jelent problémát, lehet csinálni, hogy talán egy kicsit hűvösebb, whats Ön esetében, mint a hűtés?

mint a PC Powering ki, annak kell lennie interferencia építése, ha a TVS teszünk is. monitorok kevesebb erővel, hogy a PC-k, és egy csomó egyszerűbb, így kevésbé valószínű, hogy sor kerül a teljesítmény hullámzás / csepp.

A hűtést úgy tűnik, jól van szellőztető lyukak az oldalsó panel mellett az összes PCI résidők és a ventilátor csak slighly fentiek mindkét oldalán és a hátsó panelen. Azt vette észre, hogy ez nem lehet az üresjárati hőmérséklete, mert éppen elkészült játék egy meglehetősen erős grafikus játék max beállításokat, bár még mindig azt mutatták, hogy a hőmérséklet akár 30 perc után befejezte a játékot. Ez az idle hőmérséklet nem teher van a 50-es évek közepén. Ha játszani a játékot, hogy spárgasípok között 70-79.

Továbbá, a dolog úgy fura a számítógép lezárására, valamint a TV, hogy nem más mellett azokat a dolgokat is villog, még a világítás a szobában. Nem újraindíthatod még csak teljes hatáskörét ki, majd vissza nagyon gyorsan, mint azt, ha volt egy rossz zivatar.

Nagyon köszönöm válaszát.
Old Május 22 2009, 14:16
Csoport tagja

lehet, hogy előnyös esetben ventilátor húzza be a levegőt is. A hőmérséklet nem kell aggódni van.

És egyetértek, hogy furcsa, az egyetlen dolog, azt hiszem, hogy a hatalom kell hagyni, vagy hullámzott a rendkívül kis időt, így a különbség a világítás nem volt észrevehető, Tv és a számítógép (tornyok) is sokkal érzékenyebb elektromos ingadozás, mint mondjuk egy villanykörte.

Ha már havent, id Önt vásárolni surge protector megvédeni a készlet! A tiszt az enyém már csak meg kellett vásárolni egy új alaplap és a tápegység, mert a hatalom túlfeszültség! Építési munkák okozhat teljesítmény ingadozások.
Old Május 22 2009, 16:53
Donor Group

Igen, 80c munka nem a hőmérséklet, hogy aggódik.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.

My System: 日夏子

Processzor (ok):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Alaplap:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memória:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafikus kártya (k):
PNY 8800GTS 320MB
Hangkártya:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Merevlemez (ek):
80GB + 500GB
Optikai meghajtó (k):
2x SATA
Case / tápegység:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hűtés:
4x Yate 120mm-200mm Loon + top
Hálózat / Internet:
Qwest
Monitor (ok):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operációs rendszer (ek):
Windows XP + 7
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Speedfan? computeruler General Chat szoftver 6 21. január 2009 16:58
BFG 8800 GTS 512MB DJ33 Grafikus kártyák és monitorok 5 20. március 2008 13:40
8800GT 512MB vs 8800 GTS SUPERCLOCKED ÁLTAL EVGA Melyik a jobb? Compasky Grafikus kártyák és monitorok 6 16. január 2008 16:19
8800GT 512MB vs 8800 GTS 614mb Melyik a jobb? Compasky Grafikus kártyák és monitorok 2 16. január 2008 04:10
Új GPU 8800 GT 512MB sgtoku Grafikus kártyák és monitorok 4 1. november 2007 08:13
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.