פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > כרטיסי מסך & Monitors

Register

Speedfan ו BFG 8800 GT OC2 512MB טמפרטורת ההפעלה

Reply

שרשרת כלים
Old 22 במאי 2009, 10:10
קבוצת חברות חדשות

Default Speedfan ו BFG 8800 GT OC2 512MB טמפרטורת ההפעלה

כמה מדויק הוא speedfan? זה מראה קצת הלהבה סמל לצד GPU ואת הטמפרטורה היא 73C ... הכרטיס הוא superoverclocked כברירת מחדל, זה משהו שאני צריך טמפרטורה לדאוג?

וגם

2 ימים האחרונים, זה קרה רק פעמיים, ואני צריך לציין יש כמה כבד הבנייה באזור שלי והוא אף פעם לא קרה לפני זה contsruction ... במחשב שלי יש הנחה Powered אקראי פעמיים, ו Powered בחזרה עם אזהרה על המסך שואלים אם אני רוצה להתחיל את זה בדרך כלל. אבל זה מוזר כי לפקח doesn't כבה ... אך באותו הזמן של טלוויזיה בבית ב flickered לסירוגין שהוא מאוד bizzare לי שרק למגדל וטלוויזיה קובע תעשה את זה אבל לא את שאר חשמלי מופעל דברים בבית כמו אורות ... זו הסיבה מדוע בכל זאת אני הורדתי את speedfan כדי לבדוק את הטמפרטורה של CPU. המקרה מעריצים שניהם עובד הוא מעריץ את PSU נשוב steadily ואני ניקה את כל המחשב החוצה זמן לא רב בנושא לכן לא אמורה להיות כל אבק לבנות למעלה ... רעיונות כלשהם? אני מקווה / בהנחה שלה רק הקשורים הבנייה באזור מאז די הגדולים, אבל אני פתוח לסייע לפתרון בעיות.

תודה מראש
Old 22 במאי 2009, 12:59
חבר קבוצת

speedfan פשוט מציג את המידע שנאסף על ידי חיישני טמפרטורה. על להבה קטנה של סמל, כי הוא נותן לך אזהרה זה חם, עם זאת, התוכנה צביעות להגיד את ההבדל בין הרכיבים, או לעבוד טוב זמני, כדי לקבוע את בשעה 40 אני חושב.

אם אתה מכה את התצורה ב speedfan, ולחץ על חיישן טמפרטורה, אתה יכול לשנות שם את זה, ולהגדיר את הרצוי ואת האזהרה טמפרטורות שם.

יש לי 8800GS המפעל overclocked כמו שלך, בתוספת שלי overclock, וכי idles ב נמוך 50s, וכאשר המשחק מגיע עד גבוה 60s. 73c היא בשום אופן לא בעיה, הוא יכול לעשות עם קצת Cooler אולי, מה את הקירור מקרה דומה?

כפי למחשב powering כל, את חייבת להיות התערבות של עבודות הבנייה tvs אם הם עושים את זה גם. מפקחת להשתמש פחות כוח כי מחשבים, והם מאוד פשוטה יותר, כך סביר פחות effected להיות על ידי כוח surges / טיפות.
Old 22 במאי 2009, 13:28
קבוצת חברות חדשות

ציטוט:
פורסם במקור על ידי mctw View Post
speedfan פשוט מציג את המידע שנאסף על ידי חיישני טמפרטורה. על להבה קטנה של סמל, כי הוא נותן לך אזהרה זה חם, עם זאת, התוכנה צביעות להגיד את ההבדל בין הרכיבים, או לעבוד טוב זמני, כדי לקבוע את בשעה 40 אני חושב.

אם אתה מכה את התצורה ב speedfan, ולחץ על חיישן טמפרטורה, אתה יכול לשנות שם את זה, ולהגדיר את הרצוי ואת האזהרה טמפרטורות שם.

יש לי 8800GS המפעל overclocked כמו שלך, בתוספת שלי overclock, וכי idles ב נמוך 50s, וכאשר המשחק מגיע עד גבוה 60s. 73c היא בשום אופן לא בעיה, הוא יכול לעשות עם קצת Cooler אולי, מה את הקירור מקרה דומה?

כפי למחשב powering כל, את חייבת להיות התערבות של עבודות הבנייה tvs אם הם עושים את זה גם. מפקחת להשתמש פחות כוח כי מחשבים, והם מאוד פשוטה יותר, כך סביר פחות effected להיות על ידי כוח surges / טיפות.

את הקירור נראה בסדר, יש התאוררות חורים בצד לצד כל לוח של PCI מכונות מזל ו מעריץ רק slighly לעיל הן את זה על הצד האחורי של הפאנל. אני צריך לב כי לא יהיו לפהות טמפרטורה כי היו לי רק סיימו משחק אינטנסיבי למדי גרפית המשחק על מקסימום הגדרות, על אף שהוא עדיין הראה כי הטמפרטורה של עד 30 דקות אחרי שסיימתי הייתי צוחק. זה בטיל חום ללא עומס היא באמצע שנות ה 50's. כאשר שיחק משחק אותה יורה על בין 70-79.

כמו כן, אני מוצא את הדבר תמוה על המחשב כבוי בלימה כמו גם את הטלוויזיה של זה שום דבר אחר חוץ מזה flickers גם דברים אלה, אפילו לא את האורות בחדר. זה אפילו לא אתחול מחדש, זה פשוט לגמרי סמכויות מחוץ ואז שוב במהירות רבה כפי שהוא היה אם היה רע סופת ברקים.

תודה רבה על התשובה שלך.
Old 22 במאי 2009, 14:16
חבר קבוצת

תוכל להפיק תועלת מקרה מעריץ משיכת האוויר לתוך התיק גם כן. את טמפרטורות הם אין מה לדאוג אף.

ואני מסכים, כי הוא יוצא מן הכלל, הדבר היחיד שאני יכול לחשוב על זה את הכוח חייב להיות או surged ירד ביותר עבור סכום קטן של פעם, כך הבדל את האורות היה לא מורגש, טלוויזיה או של המחשב (מגדלים) הם הרבה יותר רגישים יותר חשמל תנודות אומר אור בצל.

אם אתה כבר havent, מזהה לייעץ לך לקנות להתנחשל מגן כדי להגן על קיט! בן זוג שלי הוא רק היה צריך לקנות לוח האם החדש ואת PSU, בשל כוח להסתער! עבודות הבנייה יכול לגרום כוח תנודות.
Old 22 במאי 2009, 16:53
קבוצת תורמים

כן, 80c עובד אינו זמני להיות מודאג.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. "

המערכת שלי: 日夏子

מעבד (ים):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
לוח האם:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
זיכרון RAM:
2GB פטריוט ביצועי אקסטרים
כרטיס מסך (S):
PNY 8800GTS 320MB
כרטיס קול:
Sound Blaster Xtremegamer 7.1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
כונן אופטי (S):
2x SATA
Case / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Cooling:
4x-120mm Yate טבלן + 200mm הדף
רשת / אינטרנט:
Qwest
צג (S):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
מערכת הפעלה (S):
ב-Windows XP + 7
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.