![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Kiek tikslūs speedfan? Tai rodo mažas liepsnos simbolis šalia GPU ir temperatūra yra 73c ... Kortelė superoverclocked pagal nutylėjimą, tai temperatūra kažką turėčiau nerimauti? ir pastaruosius 2 dienas, tai tik atsitiko du kartus, ir aš dėmesį, kad kai kurių sunkiųjų statybos mano sritis, ir ji niekada nutiko prieš tai contsruction ... Mano kompiuteris yra išjungtas atsitiktinai du kartus, ir maitina atgal su įspėjimo ekrane klausia, ar noriu jį paleisti normaliai. Bet tai keista, kad monitorius doesnt išjungti ... bet tuo pat metu TV namuose flickered ir išjungiami, labai Bizzare man, kad tik į bokštą ir televizorių būtų tai padaryti, bet ne elektra varomas dalykų, poilsio namai tokie kaip šviesos ... Tai kodėl aš atsisiuntė speedfan nors patikrinti procesoriaus temperatūrą. Jei ventiliatoriai tiek darbo ir PSU ventiliatorius pučia nuolat ir aš išvalytas visas PC atliekami ne ilgai apie tai neturėtų būti jokių dulkių sukurti ... Any ideas? Aš tikiuosi / darant prielaidą, kad jos tiesiog susijęs su toje teritorijoje statyti, nes jos labai svarbus, tačiau esu atvira padėti problemas. Thank you in advance |
|
| |||
| |||
| speedfan paprasčiausiai rodo, kad informacija, surinkta pagal temperatūros jutikliais. būtų šiek tiek atviros liepsnos simbolis, kuris suteikia jums įspėjimą jis karštas, tačiau, programinė įranga cant pasakyti tarp komponentų skirtumas, ar darbas iš geros temperatūros, todėl jos nustatytas apie 40 manau. Jei pasiekus sukonfigūruoti speedfan ir spauskite temperatūros jutiklis, galite pervardyti jį ir nustatykite norimą temperatūrą ir įspėjimo nėra. Turiu 8800GS fabrikas Overclocked kaip tavo, plius savo overclock, ir kad idles į mažo 50s, ir kai važiuoja žaidimų iki aukštos 60s. 73c jokiu būdu problema galėtų būti padaryti su maža aušintuvo turbūt, whats your atveju aušinimo patinka? kaip į savo kompiuterį išjungia jo gotta be įsikišimo iš statybos darbų, jei jūsų televizorius tai daryti taip pat. monitorius sunaudoja mažiau energijos, kad vnt, ir yra daug paprastesnis, todėl mažiau tikėtina, kad bus padarytas elektros viršįtampio / lašų. |
|
| |||
| |||
| Citata:
Aušinimo atrodo gerai, yra ventiliacijos angos ant šoninių panelių prie visų PCI ir ventiliatorius tik slighly virš abiejų šoninių panelių ir atgal. Aš pastebėjau, kad negali būti idle temperatūra, nes aš ką tik baigė žaisti gana grafiškai intensyvų žaidimą maks parametrus, nors jis dar parodė, kad temperatūra iki 30 minučių, kai man buvo baigti žaidimą. Tai idle temperatūra be apkrovos yra mid 50's. Žaisdami žaidimą jis ūgliai Tarp 70-79. Be to, ką manau apie nelyginis kompiuterio išjungimas taip pat TV yra tai, kad nieko be tų dalykų, net mirga, net iš kambario šviesas. Ji nėra net paleisti, jis tiesiog visiškai galias išjungti ir vėl labai greitai, kaip tai būtų, jei buvo blogas perkūnija. Thank you very much for your reply. |
|
| |||
| |||
| Jums gali būti naudinga jei ventiliatorius traukia orą į bylą taip pat. Temperatūra yra nieko jaudintis nors. Ir aš sutinku, kad būtų keista, vienintelis dalykas, galiu galvoti apie tai, kad valdžia turi sumažėjo arba padidėjo dėl labai nedaug laiko, todėl į šviesą skirtumas nebuvo pastebimas, televizorių ir kompiuterių's (bokštai) yra kiek jautresni elektros svyravimams, nei pasakyti lemputė. If you havent jau, ID patarti perkate SURGE PROTECTOR apsaugoti savo komplektas! Kasyklų matės neseniai teko pirkti naują plokštę ir PSU, nes galios bangos! Statybos darbai gali sukelti elektros svyravimų. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Taip, 80c darbas yra ne temperatūra turi būti susirūpinęs.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|