![]() |
|
|||||||
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Cik precīza ir speedfan? Tas parāda nedaudz liesmas simbolu blakus GPU un temperatūra ir 73c ... Karti superoverclocked pēc noklusējuma tas ir temperatūra kaut man būtu jāuztraucas?
un arī pēdējo 2 dienu laikā, tas noticis tikai divas reizes, un es atzīmēt pastāv daži smagie būvniecība savā teritorijā, un tas nekad nav noticis pirms šīs contsruction ... Mans dators ir darbināmi ārpus izlases divas reizes, un powered atpakaļ ar brīdinājuma ekrānu jautā, ja es vēlos sākt tā normāli. Bet tas ir dīvaini, ka kontrolēt doesn't shut off ... bet tajā pašā laikā TV studijas mājā plīvoja ieslēgšana un izslēgšana, kas ir ļoti bizzare man, ka tikai tornis un televizori veiktu šo bet ne pārējo elektriski darbināmus lietas mājā, piemēram, gaismas ... Tas ir iemesls, kāpēc es lejupielādēt speedfan gan lai pārbaudītu temperatūras CPU. Ja ventilatori ir gan strādā un psu ventilators pūš nepārtraukti, un es iztīrīt visu pc noteikti nav ilgi par to nevajadzētu būt putekļus veidot ... any ideas? Es ceru / uzņemoties tikai saistīta ar būvniecības jomā, jo tā diezgan liela, bet es esmu atvērts, lai palīdzētu problēmu novēršanas. thank you in advance |
|
|
|||
|
|||
|
speedfan vienkārši rāda apkopotā informācija temperatūras sensoriem. par maz liesmas simbols, kas dod jums brīdinājumu tas ir karsts, tomēr programmatūras cant pateikt atšķirību starp sastāvdaļām, vai izstrādāt labu temperatūra, tāpēc tās noteikti ap 40 es domāju.
ja Jums hit konfigurēt par speedfan, un noklikšķiniet uz temperatūras sensors, jūs varat pārdēvēt to, kā arī noteikt vēlamo un brīdinājuma temperatūra tur. i ir 8800GS fabrika overclocked kā jūsu plus mana OVERCLOCK, un idles ir zems 50s un tad, kad spēļu iet līdz augstas 60s. 73c nav nekādā veidā problēmas, varētu to darīt ar to nedaudz vēsāks iespējams, whats Jūsu gadījumā dzesēšanas like? attiecībā uz jūsu pc neizslēdzot tās gotta būt iejaukšanās no būvniecības darbu, ja jūsu TVS to dara arī. monitors patērē mazāk enerģijas, ka datoriem, un ir daudz vienkāršāk, tāpēc retāk jāveic ar elektroenerģijas pieaugošu / pilienus. |
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
Dzesēšanas liekas naudas, nav ventilācijas caurumu sānu paneļa blakus visas PCI SLOTS un ventilatoru tikai slighly virs tā uz abām sānu paneļa un atpakaļ. Es esmu ievērojis, ka nevar idle temperatūra, jo es biju tikko beidzis spēlēt godīgi grafiski intensīvas spēle uz max iestatījumiem, lai gan tas joprojām rāda, ka temperatūra nepārsniedz 30 minūtes pēc tam, kad biju beidzis spēlēt. Tas ir idle temperatūra bez slodzes ir mid 50's. Kad spēlē spēli tā atvases līdz pat starp 70-79. Arī tas, man šķiet dīvaini, par datoru slēdz pie kā arī TV ir cits nekas papildus šīm lietām pat flickers, pat gaisma telpā. Tajā nav reboot pat, tas tikai pilnīgi pilnvaras off un tad atkal ļoti ātri, jo tā būtu, ja bija slikts negaiss. Liels paldies par jūsu atbildi. |
|
|
|||
|
|||
|
Jūs varētu gūt labumu no lietas ventilatoru velkot gaisu gadījumā, kā arī. Temperatūra nav jāuztraucas, though.
Un es piekrītu, ka ir nepāra, vienīgais, ko es domāju, ka jauda ir jābūt samazinātas vai strauji pieauga par ļoti mazu summu laikā, tā ir gaismas atšķirība nebija manāms, TV un datoru's (torņi), ir daudz jutīgāki pret elektriskās svārstības, nekā teikt spuldze. Ja jūs havent jau, id ieteiks Jums iegādāties pārsprieguma aizsargs, lai aizsargātu savu komplektu! Mans palīgs ir tikko bija nopirkt pavisam jaunu mātesplati un PSU, jo jaudas pieaugums! Celtniecības darbi var radīt enerģijas svārstības. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Jā, 80C darbs nav temp ir bažas.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. "
Mana sistēma: 日夏子
|