menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

SpeedFan a BFG 8800 GT OC2 512mb Prevádzková teplota

Reply

Thread Tools
Old 22. mája 2009, 10:10
Nový člen skupiny

Default SpeedFan a BFG 8800 GT OC2 512mb Prevádzková teplota

Ako presné je SpeedFan? Ukazuje trochu plameň symbol vedľa GPU a teplota je 73c ... Karta je superoverclocked v predvolenom nastavení, je to niečo, čo by sa teplota obávať?

i

za posledné 2 dni, to sa stalo len dvakrát, a já potrebné vziať na vedomie, že sa niektoré ťažké konštrukcie v mojej oblasti, a to sa nikdy nestalo pred týmto contsruction ... Môj počítač je napájaný z náhodne dvakrát, a napájaný späť na obrazovku s upozornením a pýtal sa, či chcem začať ju normálne. Ale je to divné, že na monitore doesnt vypnúť ... ale zároveň TV v dome flickered a vypnutie, ktoré je veľmi Bizzare sa mi, že len veža a televízory by to urobiť, ale nie vo zvyšku elektricky poháňaných veci v dome, ako sú svetla ... To je dôvod, prečo som stiahnuty SpeedFan keď kontrolovať teplotu procesora. V prípade, fanúšikovia sú pracovné a PSU ventilátor vanúci vytrvalo a vyčistiť celý PC ne dlho asi tak tam by nemal byť žiadny prach vybudovať ... akékoľvek nápady? Ja som dúfal, že / za predpokladu jeho práve v súvislosti s výstavbou v tejto oblasti, pretože jeho hlavný pekná, ale som otvorený k riešeniu problémov.

ďakujem vopred
Old 22. mája 2009, 12:59
Člen Skupina

SpeedFan ukazuje iba informácie zhromaždené teplotné čidlá. ak ide o malý plameň symbol, že sa budete s varovaním, že je to horúce, ale tento softvér nedá spoznať rozdiel medzi zložkami, alebo prácu v dobrom temp, takže jeho set asi 40 myslím.

pokiaľ nenarazíte na SpeedFan konfigurovať, a potom kliknite na snímač teploty, môžete premenovať a nastaviť požadovanú teplotu a varovania tam.

Mám 8800GS továreň overclocked, ako je tá vaša, plus moje vlastné přetaktování, a že idles v nízkych 50s, a pri hraní je na vysokej 60s. 73c sa v žiadnom prípade nie je problém, môže to s predstavou o niečo chladnejší snad, čo váš prípad chladenia páči?

Ako na počítač napájanie vypnúť, musí byť jeho zasahovanie zo stavebných prác, ak vaša televízie robia tiež. monitory používať menej energie, aby ks, a sú oveľa jednoduchšie, takže je menej pravdepodobné, aby sa uskutoční elektrárne prepätí / kvapky.
Old 22. mája 2009, 13:28
Nový člen skupiny

Citácia:
Pôvodne Poslal mctw View Post
SpeedFan ukazuje iba informácie zhromaždené teplotné čidlá. ak ide o malý plameň symbol, že sa budete s varovaním, že je to horúce, ale tento softvér nedá spoznať rozdiel medzi zložkami, alebo prácu v dobrom temp, takže jeho set asi 40 myslím.

pokiaľ nenarazíte na SpeedFan konfigurovať, a potom kliknite na snímač teploty, môžete premenovať a nastaviť požadovanú teplotu a varovania tam.

Mám 8800GS továreň overclocked, ako je tá vaša, plus moje vlastné přetaktování, a že idles v nízkych 50s, a pri hraní je na vysokej 60s. 73c sa v žiadnom prípade nie je problém, môže to s predstavou o niečo chladnejší snad, čo váš prípad chladenia páči?

Ako na počítač napájanie vypnúť, musí byť jeho zasahovanie zo stavebných prác, ak vaša televízie robia tiež. monitory používať menej energie, aby ks, a sú oveľa jednoduchšie, takže je menej pravdepodobné, aby sa uskutoční elektrárne prepätí / kvapky.

Chladenie sa zdá byť v poriadku, je vetracie otvory na bočný panel vedľa všetkých PCI slotov a ventilátor len slighly nad to ako na strane panela a späť. Mal som si uvedomiť, že, že nemusí byť nečinný teplota, pretože som práve absolvoval hrať graficky pomerne intenzívny hru na max nastavenia, aj keď sa ukázalo, že stále teploty až 30 minút potom, čo bola dokončená hranie. Je to plané teplota bez záťaže je v polovici 50. rokov. Pri hraní hry sa strieľa medzi 70-79.

Okrem toho, čo som nájsť nepárny o vypnutie počítača zámkové aj TV je, že nič iného, okrem tých, čo ešte blikanie, a to ani osvetlenie v miestnosti. Nemá ani restart, je jednoducho úplne mimo právomoci a potom späť na veľmi rýchlo, ako by to v prípade, že bol zlý búrky.

Ďakujeme Vám za Vašu odpoveď.
Old 22. mája 2009, 14:16
Člen Skupina

môžete využiť prípade fanúšik ťahom vzduchu do prípadu rovnako. Teploty sa starať o nič, čo by keby.

A súhlasím, že je divné, že jediná vec, čo môžem myslieť, že musí mať silu a prudko poklesli o veľmi malé množstvo času, takže rozdiel v osvetlení nebolo nápadné, TV a počítače (veže) sú oveľa citlivejšie na výkyvy elektrického ako povedať žiarovku.

Ak ste už havent, id poradit kúpu přepěťové protektor pre ochranu vášho kitu! A mate môj práve musel kúpiť novú dosku a PSU, vzhľadom na napájanie prepätí! Stavebné práce môžu spôsobiť kolísanie napájania.
Old 22. mája 2009, 16:53
Darcu Skupina

Jo, 80c práca nie je temp byť znepokojení.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "

Môj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01GHz
Základná doska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Pamäť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W AeroCool zeroDBA
Chladenie:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Sieť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operačný systém (y):
Windows XP + 7
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
SpeedFan? computeruler Všeobecné Software Chat 6 21. januára 2009 16:58
BFG 8800 GTS 512 mb DJ33 Graphics Cards & Monitory 5 20. marec 2008 13:40
8800GT 512mb oproti 8800 GTS SUPERCLOCKED BY EVGA Ktorý je lepší? Compasky Graphics Cards & Monitory 6 16. január 2008 16:19
8800GT 512mb oproti 8800 GTS 614 mb Ktorý je lepší? Compasky Graphics Cards & Monitory 2 16. január 2008 04:10
Nový GPU 8800 GT 512 mb sgtoku Graphics Cards & Monitory 4 1. novembra 2007 08:13
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.