![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Како је спеедфан тачне? То показује мало пламена симбол уз ГПУ и температура је на 73Ц ... Картица је супероверцлоцкед по дефаулту, температура је то нешто што би требало да брине? и такође задњих 2 дана, то је се десило само два пута, а ја би требао нота има неке тешке грађевина у свом подручју и то није догодило пре цонтсруцтион ... Моје рачунар има поуеред офф насуми два пута, а поуеред повратак на екран са упозорењем молба ако желим покренути нормално. Али, то је да је ак се искључити монитор ... али у исто време ТВ у кући и ван флицкеред на које је врло биззаре ми се да је само звоник и ТВ пријемника би то урадили, али не и све остало је електрички поуеред ствари у кући, као што су светла ... То је разлог зашто сам скинути спеедфан иако проверите температуру ЦПУ. У оба случаја су фанови раде и псу фан је пухање сталожен и очистио цео пц оут не дуго о па не би требало да буде никаквих прашине изградити ... било који идеја? Им 'надајући / претпостављив својих само везаних за градњу на подручју од свог прилично велике, али сам отворен за помоћ за решавање проблема. хвала вам унапред |
|
| |||
| |||
| једноставно спеедфан приказује податке прикупљене сензорима температуре. као да је мали пламен симбол, који се даје упозорење да је на топлом, међутим, софтвер лицемјерје рећи разлика између компоненти, или раде ван добар темп, па поставите на својој око 40 ја мислим. Ако притиснете на спеедфан конфигурисати, а затим кликните на температуру сензора, можете преименовати га и подесите жељену и упозорења температурама тамо. имам 8800ГС фабрике оверцлоцкед попут ваше, плус мој оверцлоцк, те да идлес у ниски 50с, а кад гаминг иде до високих 60с. 73ц је ни на који начин се проблем могао да се направи са мало фрижидери можда, што је ваш случај хлађења попут? као на рачунар искључено напајање, његове добивен бити сметње из грађевина радити ако се ТВ раде исто тако. надзире коришћење мање енергије да комада, те су много једноставније, тако да мање вероватно да ће се извршити по моћ удара / капи. |
|
| |||
| |||
| Куоте:
Расхладних Изгледа лепо, постоји вентилација рупа на страни табли поред свих ПЦИ слот, а навијач само слигхлы изнад њега на обе стране плоче и назад. ЈА треба имати приметио да је мај не бити у стању мировања температуру јер сам је управо завршио играјући прилично графички интензивне игру на макс подешавањима, иако га још увек је показао да је температура до 30 минута након што је завршен свира. Ит'с неприсутан температура без оптерећења је средином 50-тих. Када играте игру то пуца се између 70-79. Такође, мислим да је то непаран о рачунару схуттинг офф као и ТВ-а је да се ништа друго осим тих ствари, чак флицкерс, па ни светла у соби. То не чак и поновно подизање система, Интернет праведан овлашћења у потпуности искључити, а затим поново на врло брзо, јер би, ако је било лоше олуја са грмљавином. Пуно хвала за одговор. |
|
| |||
| |||
| можда ћете имати користи од навијач случају вучна ваздуха у случају ас уелл. Температуре нису ништа бринути ипак. И слажем се, то је непаран, једино што ја могу мислити на шта је у томе што се власт мора имати изостављен или сургед за изузетно мале количине времена, тако да је разлика у светлости није примјетна, ТВ и рачунара (торњеви) су далеко више осетљива на електричне флуктуације него реци једном сијалица. Ако сте већ лука, ИД саветујемо вам куповину узбуркање протектор за заштиту Ваших кит! А другарица минско управо је морао купити потпуно нову матичну плочу и псу, с обзиром на снагу узбуркање! Градитељство рад може изазвати моћ флуктуације. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да, 80ц дело није темп бити забринути.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Спеедфан? | цомпутерулер | Уопштено Софтуаре Цхат | 6 | 21 јануар 2009 16:58 |
| БФГ 8800 ГТС 512МБ | ДЈ33 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 5 | 20 март 2008 13:40 |
| 8800ГТ 512МБ вс 8800 Гтс СУПЕРЦЛОЦКЕД ПРЕМА ЕВГА Које је боље? | Цомпаскы | Грапхицс Цардс & Мониторс | 6 | 16 јануар 2008 16:19 |
| 8800ГТ 512МБ вс 8800 ГТС 614мб Које је боље? | Цомпаскы | Грапхицс Цардс & Мониторс | 2 | 16 јануар 2008 04:10 |
| Нова 8800 ГТ ГПУ 512МБ | сгтоку | Грапхицс Цардс & Мониторс | 4 | 1 новембар 2007 08:13 |
| Тхреад Тоолс | |
| |