![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Ne kadar kesin speedfan nedir? Ve GPU yanındaki küçük bir alev sembolü gösterir sıcaklık 73C at ... Kartın varsayılan olarak, superoverclocked I endişe Bu sıcaklık şey nedir? ve Son 2 gün, bu sadece iki şey oldu, ve orada benim alanında bazı ağır inşaat unutmayın ve bu contsruction önce hiç ... My PC rastgele iki kez, kapatmak güç ve arka uyarı ekranı Eğer normal şekilde başlamak istiyorsanız soran ile desteklenmektedir. Ama bu monitör doesnt kapatmak tek bir ... ancak aynı zamanda TV evi olan kapalı çok bizzare olduğunu ve flickered bana sadece kule ve TV setleri ancak ışıkları gibi evde bir elektrik güç şeyleri geri kalanını bu yapardın's ... Bu yüzden de CPU ve sıcaklığını ölçmek için speedfan indirilir. Sürekli üfleme olduğu durumda taraftar her iki çalışma ve PSU hayranıyım ve Ben uzun hakkında bu nedenle herhangi bir toz oluşturmak gerektiğini dışında tüm PC temizlenir ... herhangi bir fikir? Ben umut ediyorum / onun sadece alanındaki inşaat için çok önemli, ama açık yaşıyorum çünkü ilgili sorun giderme yardımcı olacak umuyorum. şimdiden teşekkürler |
|
| |||
| |||
| speedfan sadece bilgi sıcaklık sensörleri tarafından toplanan gösterir. küçük alev sembol, yani bu sıcak için bir uyarı veren olarak Ancak, yazılım cant, bileşenler arasındaki farkı söyler veya iyi bir ısı çalışmak, onun ayarlamak 40 I at düşünüyorum. Eğer speedfan üzerinde yapılandırmak bulunanlar tıklayın bir sıcaklık sensörü için, bu yeniden adlandırabilir ve belirlediğiniz ve istediğiniz uyarı sıcaklıklar var. i ve 8800GS fabrika senin gibi overclocked, artı kendi overclock var düşük 50s olarak idles, ve oyun yüksek 60s kadar gider. 73c hiçbir şekilde bir sorun ile yapabileceğini biraz serin olan belki de, davanızı gibi soğutma nedir nedir? Eğer TV de bunu yapıyor olarak bilgisayar kapatmak, onun gerek inşaat çalışmaları girişim olması. izler, bu nedenle daha az güç dalgalanmalara etkilenir olasılığı / düşer daha az güç bir adet ve çok basittir kullanın. |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Soğutma güzel görünüyor, bu yan panelde havalandırma deliği tüm PCI yuvaları ve hayranıyım yanında sadece slighly Yukarıdaki her iki yan panel ve arka açık. Ben sonra oynamaya bitmiş olmasına rağmen hala en fazla 30 dakika bu sıcaklık gösterdi çünkü sadece maksimum ayarları oldukça yoğun grafik oyunu, bitmiş ki bu boş sıcaklığı olmayabilir fark etmişsinizdir. Hiçbir yük ile Burası boş sıcaklığı olan ortasında 50's. Ne zaman bu kadar 70-79 arasında vurursa bir oyun oynamak. Ayrıca, ben bilgisayarın yanı sıra kapalı kapatma TV's şeyleri yanında o şey hakkında tek bulmak şey bile titriyor, oda değilse bile yanar. Hatta ve sonra çok hızlı bir şekilde, bu sadece tamamen kapatma yetkileri yeniden doğmuş değildir olarak da varsa kötü sağanak oldu. Çok Cevabınız için teşekkür ederiz. |
|
| |||
| |||
| bir durumda yangına durumda bir de hava çekerek yarar olabilir. Bu sıcaklıklar hakkında da endişelenmenize gerek başka bir şey değildir. Ve i, yani tek şey i düşünebilen tek olduğunu kabul ediyorsunuz bu güç azaldı veya zaman çok az miktarda değer artış, bu yüzden ışıkları gibi farklar, Tv ve Bilgisayar'ın (kuleler) olduğunu fark yoktu bir çok fazla bir ampul söylüyorlar elektrik dalgalanmalarına karşı hassastır. Zaten, id size kiti korumak için bir dalgalanma koruyucusu satın tavsiye havent! Benim bir dostum sadece yeni bir anakart ve PSU bir güç artış nedeniyle almak zorunda kalmıştır! İnşaat iş gücü dalgalanmalarına neden olabilir. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ilgili olarak Evet, 80c eser bir temp değil hakkında.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
![]() |
|
| Bookmarks |